NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Steel Reign přináší tolik žádáný obsah do Falloutu 76

Fallout 76 se od vydání potýkal se spoustou problémů. Od nedostatku obsahu, přes problémové servery a pokračovat můžeme ještě hodiny a hodiny. Ale nyní to vypadá, že se pro tento titul blýská na lepší časy. Bethesda nám totiž přináší zatím největší rozšíření s názvem Steel Reign, které uzavírá příběhovou linii Bratrstva Oceli. V traileru můžeme kromě přestřelek vidět také scenérii lehce připomínající Fallout: New Vegas – co to znamená, si zatím můžeme jenom domýšlet.

Příběh se bude točit okolo příchodu Super Mutantů a s tím spojeného zmizení občanů Fort Atlas, kde Bratrstvo sídlí. Vy, jakožto hráč, budete mít v rukou moc rozhodnout o osudu Bratrstva a jeho členů. A aby toho nebylo málo, dva nejvyšší členové Bratrstva spolu moc nevychází. Jejich spor dosáhl bodu, kdy ovlivňuje všechny ostatní ve Fort Atlas. Kromě nové příběhové linie také s touto aktualizací, která je zadarmo pro všechny hráče Falloutu 76, do hry přibudou nové lokace, vybavení a nový obsah pro hru více hráčů.

Aktualizace je dostupná pro všechny platformy, na kterých hra vyšla.

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button