NovinkyPCPS5Xbox Series X

Masakr informací o RE: Village z Tokyo Game Show 2020

Resident Evil VIII: Village. Jedna z nejočekávanějších her letošního roku jak pro PC tak i next-gen konzole se opět trošku poodhalila. Během Tokyo Game Show 2020 nám totiž vývojáři peaknuli nějaké další pikošky ohledně jejich další hry. Co jsme se tedy dozvěděli?

Příběh, postavy, zápletka

Příběh osmého dílu se bude ofiko odehrávat pár let po událostech sedmičky. Budeme opět hrát za Ethana Winterse, který po konci sedmičky žije se svou ženuškou jakýsi poklidný život. Z předcházejících trailerů víme, že se taky objeví Redfield a z nějakého důvodu obdaruje Miu dávkou z pistole.

Kam nás hra zavede? Proti čemu půjdeme tentokrát?

Už z prvních ukázek a trailerů bylo jasné, že se děj hry bude odehrávat v opuštěné zasněžené vesničce. Ano, víme, že i název hry je Village. Z určitých záběrů je ale mimo vesnice vidět i obří hrad. Dostaneme se i do něj? Jedno je jisté, v cestě budou stát opět krásné undead kreatury. Nazývají se travellers a budou dost agresivní a zároveň extrémně rychle pohybliví. V určité fázi hry by měli být také vyzbrojeni zbraněmi. Nikdy by se neměli objevovat alone. Vždy to bude nějaká skupinka (možná horda?) enemáků a tím víme, že nebudou easy to beat.

Ne každý bude enemy

Během hraní vás nebudou jen nahánět všemožné zrůdy. Z neustálého pressu jestli někde za rohem někdo není vás na malý okamžik vyvedou i friendly NPC. Už během traileru jsme viděli postavu, která naznačovala možnost nějakého shopu? Možná pro equip?

Hra je vyvíjena pro next-gen

Development hry momentálně probíhá jen na next-gen konzole a PC. Nicméně, během prezentace zaznělo, že uvažují o tom jak přinést tento zážitek i pro hráče starších konzolí PS4 a Xbox One/S. Prozatím nic neslíbili ale další info bude oznámeno.

Pokud byste chtěli, můžete se na celé video podívat níže. V každém případě už jen plot celé hry může být dost zajímavý. Snad se do toho zbytečně nezamotají. Biohazard jim nastavil vysokou laťku kvality.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button