NovinkySeriály

Netflixovské One Piece zná své obsazení 

Když jsem slyšel poprvé, že One Piece bude mít hrané zpracování od Netflixu, nebyl jsem vůbec překvapený. Jedná se momentálně asi o nejsledovanější, nejslavnější a nejvíce skloňované anime a mangu. Přeci jenom manga už má za sebou tisíc epizod a anime se dočká své tisícáté epizody už tento měsíc. Bylo tak nejspíš na čase, aby se po Cowboy Bepopovi objevilo další hrané zpracování z této nejsledovanější platformy světa.

Bohužel podle obsazení nelze předem soudit, jak celý projekt dopadne, já za sebe ale řeknu jediné. Neurazí, ale ani nenadchne a i to je upřímně více, než jsem sám čekal.  V hlavních rolích uvidíme Inaki Godoye jako kapitána posádky Luffyho. Mackenya jako šermíře Zora. Emily Rudd, která se představí jako navigátorka Nami. Jacoba Romera Gibsona jako lháře a poseru Usoppa a Taze Skylara, který ztvární mistra kuchaře Sanjiho. Ostatně jedno velké pozitivum tu ale je – herci se na svou výpravu skutečně těší.

Navíc dle obsazení můžeme rovnou odhadnout, jak daleko se příběh nejspíš dostane. Vzhledem k tomu, že dnes posádka čítá hned o několik členů více, objevíme se někde před arcem Grand Line. Tedy v období, kde Slamáci (jak se pirátská posádka nazývá) teprve získávají své první členy.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button