NovinkyPCXbox One

Microsoft Flight Simulator bude mít multiplayer synchronizovaný s reálným světem!

Microsoft vydal novou epizodu přehledu, co plánují do nového Microsoft Flight Simulator. Minule oznámili, že budou ve hře všechna letiště a 1:1 mapa Země. Nyní se zaměřili na multiplayer, kde opravdu překvapili. Bude totiž synchronizovaný s daty z reálného světa, takže budete moci letět vedle opravdového letadla!

Asobo Studios aktuálně připravují 3 hrací módy. První je pouze živí hráči, ve kterém se hra doslova přemění do reálného světa. Nastaví se vám totiž opravdové počasí, které v dané lokalitě aktuálně je. Dále pak uvidíte reálná letadla, stejně tak jako hráče, kteří si zvolili tento mód. Nemůžete si zde však nic nastavit, skutečně vše se odvíjí od reality.

Dalším módem jsou pak všichni hráči. Zde si už můžete počasí nastavit podle sebe, na nebi uvidíte všechny ostatní hráče nezávisle na jejich nastavení. Výjimkou jsou ovšem ti, kteří si multiplayer vypli, anebo chtějí hrát pouze se skupinou kamarádů. Omezení je však to, že uvidíte pouze 50 nejbližších letadel, načítat se vám pak budou letadla pouze v okruhu 200 kilometrů. Třetí z hratelných módů v Microsoft Flight Simulator je tedy offline sám, anebo s kamarády. Pokud hra ztratí signál se servery, umělá inteligence převezme kontrolu nad ostatními letadly.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button