NovinkyPC

Nové zbraně a legendary content v HUNT: Showdown!

Update 1.1.3. pro HUNT: Showdown přináší do hry nové zbraně, odměnu pro hráče za lagující servery, skiny, postavy, opravy chyb, ale i anti-camping balíček.

Teď už ale jmenovitě. Do hry byly přidány dvě nové zbraně v několika variantách – Springfield 1866 a Martini-Henri IC1. Obě single-shot zbraně jsou součástí early contentu a tak je získáte velmi brzy. Odměnu za lagující servery a jiné chyby pak dostanou všichni, kteří hráli hru po vydání verze 1.0 a to 1,000 Blood bonds a 5,000 Hunter dolarů. Nový legendary content pak obsahuje 4 nové skiny zbraníZorngeist, Griffin, Marshall Brewer a The Mountain Man. Navíc se do hry dostal anti-camping balíček, který podporuje hráče v tom, aby zbytečně nehráli jen defensivně – za akční styl hry dostanete mnohem vyšší odměny. Přičtěte k tomu nové obličeje postav, opravy chyb a další spoustu detailů a máte update jako žádný jiný!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button