Google StadiaHryNovinkyPCPS4Xbox One

Ghost Recon Breakpoint se dostává do open bety

Uzavřená beta pro Ghost Recon Breakpoint byla pro hráče, kteří si hru předobjednali, případně pro ty, kdo si zaplatili Uplay+. Pro všechny ostatní je nicméně připravena i open beta, která bude přístupná již 24. září. Pokud jste se zúčastnili uzavřeného testování, určitě to ale s Breakpointem zkuste taky – bude totiž obsahovat dodatečný obsah, jako například Ghost War PvP mód, tři nové mise a další dva regiony k prozkoumání.

Beta bude přístupná na Epic Games Storu a pro účast v ní nemusíte udělat vůbec nic – stačí hru pouze stáhnout a můžete rovnou hrát. Ubisoft také zveřejnil road mapu pro dodatečný obsah, který bude v průběhu prvního roku postupně uvolněn ke stažení. Dočkáme se tak například nových story misí, raidů, ochuzen nebude ani výběr nových class či speciální eventy.

Ghost Recon Breakpoint vychází 4. října pro PC, PS4 a Xbox One. Bude také jedním z launch titulů pro Google Stadia. Níže se můžete podívat na nejnovější live action trailer s Lil Waynem.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button