NovinkyPCPS5Xbox Series X

Come to Me S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Nový trailer pro S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je tady a přibližuje nám některé detaily o příběhu a postavách stojících za dlouho očekávaným pokračováním celosvětově oblíbené série. Trailer pojmenovaný Come to Me se objevil na youtube kanále GSC Game World teprve před pár hodinami a kdo ho ještě neviděl měl by to rychle dohnat.

Trailer je totiž zasazen do doby kdy došlo k událostem jenž dali vzniknout Zóně a frakci Monolith. Další scény nás pak provedou samotnou Zónou a ukážou nám jak se vyhnout anomáliím. To vše je doplněno zajímavým vyprávěním různých postav zakončeným slepým mužem, který vypadá jako náboženský fanatik.

You cannot kill God, just like you cannot get rid of the sky above. I’m blind but it is you, who cannot see,… Vypravěč

První skutečné linky, které zaslechneme jsou však zaměřeny na tajemné experimenty, které se v Zóně odehrávaly během původní S.T.A.L.K.E.R. trilogie. “Po letech práce se skupině vědců podařilo proniknout do noosféry – informačního pole Země,” píše se v dokumentu. Fiktivní, pseudovědecká noosféra je koncept říkající, že existuje psychické pole, obsahující vyšší myšlenky – schopnost uvažovaní všech lidí a tvorů na Zemi. A právě bezohledné experimenty vědců na této noosféře jsou to, co způsobilo vznik druhé zakázané Zóny v Černobylu, kde se odehrávaly původní hry.

Trailer Come to Me pro S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je tak první velkou ukázkou týkající se vývoje hry od doby, co se Ukrajinské studio přesunulo do Prahy a oznámilo odklad vydání na rok 2023. Žádné další odklady se naštěstí neplánují a to i přesto, že si válka minulý týden opět vyžádala svou daň. Zemřel totiž jeden z hlavních vývojářů hry Volodymyr Yezhov

War… war never changes.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button