NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Staňte se vůdcem svých oveček v Cult of the Lamb

V létě jsem něco zaslechl o hře, ve které byste měli jako hráči vést svůj vlastní kult. A v něm dělat takové ty základy marketingu jako obětovat bohům, stavět jim chrámy, lanařit k sobě další a další přívržence. Prostě klasika. To všechno s tváří roztomilých zvířátek, jako jsou ovečky, králíčci, jehňátka, liščata a další. No zní to skutečně roztomile, ostatně jako i samotný název hry Cult of the Lamb.

Základním kamenem hry je tedy budování kultu. Musíte stavět nové budovy, šířit osvícení při kázání, dělat nějaké ty rituály a samozřejmě očistit nevěřící. Hra se řadí do roguelike žánru, takže vás čeká jedna obrovská smyčka, na jejímž konci (ano smyčka má konec), odhalíte tajemství pekelného beraního boha.

Hru připravuje studio Massive Monster, pro něž je to teprve třetí hra. Aktuálně studio vydalo announcement trailer, kterým chce své fanoušky ujistit, že hra vyjde někdy v roce 2022. Největší překvapení ale je, že vyjde doslova na všechny konzole, takže se nemusíte bát, že byste si Cult of the Lamb nezahráli. Ostatně, kdo by nechtěl mít kult plný zabíjejících se zvířátek, když to může být jedna z nejzajímavějších indie her letošního roku.

Zdroj
Foto: Massive Monster

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button