NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Xbox GamePass vykopává rok 2022 s velkou parádou

Začátek roku se zdál být zprvu trošku poklidný. Většina herních studií si dávala na čas s nějakým oznámením, každý si hrál na vlastním písečku, nic velkého jsme neočekávali. To bychom ale nesměli mít na scéně Microsoft. Jejich marketingový focus na subscription službu Xbox GamePass je tak masivní, že dneska skoro nelze vyslovit slovo Xbox bez dovětku GamePassu. V oznámených hrách pro lednový Xbox Gold se zase nic moc neudálo, Microsoft si ale to hlavní schovával pro svou druhou službu. Z čista jasna tady máme 8 nových pecek, které potěší každého. Na co se můžete těšit?

GamePass pokračuje s přísunem novinek

Už si tady nebudeme vyjmenovávat všechny důvody proč je právě Xbox GamePass v současnosti jedna z těch nejlepších subscription služeb v gamingu. Jednoduše a stručně – pokud ještě neplatíte pár stovek měsíčně za přístup k masivně široké knihovně videoher, udělejte to, prosím, nyní. Děkuji. Nejenže instantně dostanete přístup ke všem hrám od studií Microsoftu, ale zároveň se dostanete k vybraným hrám, zahrnutých v EA Play a ke hrám studia Bethesda. V lednu bude tento trend pokračovat dále. Proč byste si měli službu zaplatit?

Hry dostupné už za pár dní, zábava na stovky hodin

Seznam her není nijak zázračně dlouhý, co si budem. Vynahrazuje to ale kvalitou.

  • Embr – dostupné 6. ledna (Cloud, konzole i PC)
  • Mass Effect Legendary Edition – dostupné 6. ledna (konzole a PC)
  • Outer Wilds – dostupné 6.ledna (Cloud, konzole i PC)
  • Spelunky 2 – dostupné 13. ledna (konzole a PC)
  • The Anacrusis – game preview – dostupné 13. ledna (konzole a PC)

Remaster Mass Effectu? Spelunky? Outer Wilds? Ano prosím, Microsofte! Tohle přesně chceme. Je vidět, že když se chce, tak to jde a jde to opravdu kvalitně. Pokud jste teda měli v hledáčku některou z výše sepsaných her, nemusíte za ně utrácet plnou cenu. Součástí nového Xbox GamePass updatu jsou i další přídavky DLC a mnoho dalšího. Pokud byste chtěli, můžete se podívat na seznam kompletních novinek na oficiálním webu. Která z her zaujala vás? A kterou hru si určitě zahrajete?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button