NovinkyPC

What the Dub?! Přichází multiplayerová párty hra | Novinka

Na Steamu se objevila párty hra až pro 12 hráčů What The Dub?! Na hře se podíleli nezávislí vývojáři Mark Zorn, Kurt Wojda a studio Wide Right Interactive, které bylo zároveň vydavatelem. Hra slibuje kromě zábavných párty her i možnost vidět se s ostatními hráči. Hra totiž speciálně podporuje meetingovou aplikaci Zoom.

Rychlodabing jako z osmdesátejch

What the Dub?! je multiplayerová párty hra, ve které každý hráč předabovává chybějící dialog z různých veselých, nebo hororových béčkových filmů. Tím je myšleno vyloženě staré filmy, které ve filmové historii dávno zapadly. Můžete je tak doplnit svými vlastními, většinou řádně hloupými dialogy. Hráči poté sledují dabing a hlasují o tom nejlepším. Hráč s nejvyšším skóre na konci hry vyhrává.

Hra slibuje více než 300 různých klipů z filmů. Bohužel, podporovaným jazykem je (zatím?) jenom angličtina, takže si pořádně procvičte své znalosti. Zkoukněte trailer a staňte se profesionálním dabérem i vy.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button