MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #55 – O festivalech a kuřatech

I tento týden k vám přicházím s přehledem toho nejnovějšího z oblíbených MMO, také známe jako MMO Novinky #55. V Gielinoru se dějí velké věci – Elder God Wars Saga se blíží ke konci. Do World of Warcraft se vrací skillovací výzva, v Guild Wars 2 začíná každoroční Super Adventure Festival, do The Elder Scrolls Online dorazí Jester’s Festival a Neverwinter přináší aprílovou zábavu.

Runescape

Elder God Wars sága se pomalu chýlí ke konci. V dubnu vychází první Grandmaster quest od roku 2016 jménem Extinction a měl by vám zabrat nejméně tři hodiny. Čeká na vás poslední úkol – zabránit vylíhnutí dračích vajec. Abyste to dokázali, budete muset procestovat celý Gielinor a určit tak osud celého světa. Jedná se o quest, určený pro vysokolevelové postavy a před jeho začátkem musíte mít splněny všechny předchozí questy. Ale ty odměny za to stojí. Čekají na vás 4 quest pointy, 4 velké lampy XP a nová lokace pro trénování vašich skillů.

World of Warcraft

Do Azerothu se vrací The Mage Tower, která byla představena v expanzi Legion, a to natrvalo. The Mage Tower nabízí celkem sedm protivníků a jejich dostupnost je podmíněna vaší třídou. Věž pořádně prozkouší vaše souznění s vybranou třídou. Po splnění aspoň jedné z výzev na vás čekají odměny, jako nový achievement nebo transmogrifikační set. Guardian Druidové se mohou těšit na speciální odměnu v podobě nové formy. Pokud splníte všechny výzvy získáte opět achievement a nového mounta. Podrobnější informace o tom, co vás čeká naleznete na oficiálních stránkách.

Guild Wars 2

Do Tyrie se vrací každoroční Super Adventure Festival. Když se nyní přihlásíte do hry, v poště obdržíte 5 Continue Coins. Každá z nich představuje jeden život, který máte v Super Adventure. Do lobby se můžete dostat dvěma způsoby, buď přímo skrze pozvánku nebo se dopravíte nejdřív do Rata Sum a bránou se dostanete do lobby. K dispozici máte celkem tři obtížnosti a pokud se budete účastnit festivalu poprvé, silně doporučuji začít s tou nejlehčí výzvou, tedy ,,šťastným obláčkem”. Uvnitř hry na vás čeká hlavně skákání, puzzle, skrytá tajemství atd. Prostě vše ve stylu her hlavně z období Nintendo 64. Hraním můžete získat achievementy a samozřejmě i nějakou tu odměnu. Přesnější informace naleznete na oficiálních stránkách.

The Elder Scrolls Online

Od 31. března do 7. dubna proběhne Jester Festival v The Elder Scrolls Online. Během této doby můžete získat různé buffy a vydělat si specifické odměny plněným speciálních úkolů. Pokud se chcete zúčastnit festivalu zamiřte do jednoho z velkých měst a promluvte si s jedním ze tří šašků. Nejdříve budete muset splnit úvodní quest a pak už je to na vás. Každý den bude dostupných několik denních úkolů, za jejichž splnění získáte Jester’s Festival Box. Ale to samozřejmě není vše. Během festivalu budete mít i spoustu dalších možností jak získat různé odměny. Jejich výčet naleznete na oficiálních stránkách.

Neverwinter

Apríl dorazí i do Neverwinter. V období mezi 31. březnem a 14. dubnem proběhne April Fowls. Po celé Protector’s Enclave mizí kuřata a to v nemalém počtu. Takže vás Earl požádá, abyste se vydali do stoky a nalezli ztracené hejno. Ve stokách na vás čekají pasti, smrt a samozřejmě i nemrtví. Ale na konci samozřejmě můžete očekávat odměny a dokonce možnost získat artefakt Ring of Fowl Weather. Abyste se mohli zúčastnit dungeonu, musíte nejdřív splnit všechny Earlovi úkoly. Vzhůru do toho! Ta kuřata se sama nezachrání!

To byly MMO Novinky #55 tentokrát o festivalech a kuřatech. Tak zase příští týden.

Zdroj
Foto: Freepik

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Robby Pinky
Host
Robby Pinky
2 let před

Jen bych opravil, že v Runescape nebudeme mít za úkol “ochránit dračí vejce”, ale zabránit vylíhnutí vajec, které stvořili samotní prastaří bohové (Elder Gods). Ti stojí za stvořením celého světa včetně Gielinoru a stejně tak mohou způsobit jeho zničení, když se z jejich vajec zrodí nová generace bohů, která pozře všechnu životní energii známou jako anima. Poslední rok ve hře se nesl ve znamení Elder God Wars, kolem kterých se toho hodně událo. Zmíněná vejce se nám podařilo získat a ukrýt na zatím bezpečném místě. Postupně ovšem musíme čelit čím dál silnějšímu náporu prastrých bohů, kteří jeden po druhém vyslali armádu k jejich ukořistění. K jejich obraně se přidalo mnoho různých frakcí, ale přesto se právě nacházíme v momentě, kdy se zdá vše prohrané. V novém questu nám pomohou někteří staří známí a objeví se i někdo nový. Po zkušenostech z posledních několika questů je téměř jisté, že nebude nouze o další velké zvraty a nečekaná spojenectví. 🙂 

Robby Pinky
Host
Robby Pinky
2 let před

Oki 😉 jinak mám samozřejmě velkou radost, že se tady někdo pravidelně věnuje novinkám z Runescape. Je to moje velká srdcovka 🙂

Back to top button