NovinkySeriály

Do seriálu Titans přichází vražedkyně Lady Vic

Lady Vic patří mezi nejmladší postavy celého komiksového DC univerza. Je soupeřkou Nightwinga, proti kterému debutovala v roce 1997. Kdybych měl Lady Vic nějak jednoduše popsat, tak je to šílená šlechtična, která je vlastně proslulou nájemnou vražedkyní. Kromě samotného Nightwinga Dicka Graysona se utkala dokonce i s celou skupinou Titans a v komiksech spolupracovala i s Lexem Luthorem. Prostě takové to ošklivé zlo.

Nyní přichází do třetí série populárního seriálu Titans. Ten si od roku 2018, kdy začal vycházet, získal fanoušky po celém světě a není se čemu divit. Jeho temný setting nabízí místo čirých a veselých Teen Titans dospělé deprimované a psychicky zničené hrdiny a to je prostě k nezaplacení. Do role Lady Vic byla obsazena herečka Kimberly-Sue Murray (Sněhurka, Kolonie). Titáni se vrátí na HBO Max už v srpnu, takže už zbývá jen pár měsíců a máme tu další dávku superhrdinské deprese.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button