MMO NovinkyNovinkyPC

MMO Novinky #23 – Scylla a Charybdis zase spolu

Je tu další týden a jsou tu také MMO Novinky #23. Tentokrát vám nepřináším žádné zprávy z Runescape, mají týden volno. Ale vynahradím vám to jinými hrami. Guild Wars 2 stále pokračuje v přípravách na třetí expanzi End of Dragons. World of Warcraft tento týden přináší jeden z klasických raidů éry Burning Crusade. SMITE obdrží novou postavu a SWTOR pustil trochu informací o nadcházejícím DLC.

Guild Wars 2

Arenanet nás posledních několik měsíců soustavně připravuje na nadcházející expanzi End of Dragons. Postupně uvolňuje epizody Living world, které popisují události, které k expanzi postupně vedly. Tentokrát na nás čeká epizoda s názvem One Path Ends a jedná se o poslední epizodu třetí sezóny. Na začátku vše vypadá růžově, Taiminino zařízení uspalo oba draky Jormaga a Primorduse. Avšak bůh Balthazar, který stál za útoky na oba draky, unikl. Pro dobro Tyrie je nutné ho co nejdříve najít. Ale kde začít hledat boha? Arenanet bude pokračovat s uvolňováním 4. série od 24. 8., ale abyste k nim měli přístup, musíte mít pořízenou expanzi Path of Fire.

World of Warcraft

Díky eventu Timewalking máte tento týden příležitost si znova projít raid The Black Temple. Obtížnost je nastavena na normal, a tak stejně jako ostatní raidy této obtížnosti ani tento není dostupný skrze Raid Finder. Takže vzburcujte svou guildu jako za starých časů. Pokud nepatříte do žádné guildy, můžete zúčastnit skrze Group Finder Premade Group. Takže se můžete znovu postavit Teronu Gorefiendovi a být svědkem střetnutí mezi Maiv a Illidanem. Vzhůru do toho, historie na vás čeká.

SMITE

Do SMITE přichází další postava známá z řecké mytologie. Tentokrát se jedná o mořskou příšeru Charybdis. Podle mýtu se jednalo o dceru vládce moří Poseidóna, která byla Diem potrestána, za to, že pomohla svému otci získat ostrovy ležící v moři. Za to ji proměnil v monstrum, které pak sídlilo v Messinské úžině, třikrát denně chrlilo vodu a potápělo lodě. Ve hře jako příšera nevypadá a jednu dokáže nechat vyrůst ze své paže. Jinak vypadá docela mile. Až na to, že vás dokáže smést jedinou vlnou. Doplní tak jinou postavu z řeckých bájí, Scyllu, která je její duchovní sestrou. I v báji jsou umístěny naproti sobě a společně škodí lodím. Dočkáte se jí během srpna.

SWTOR

Bioware v současné době pracuje na novém DLC Legacy of Sith a nyní se s námi podělil o informace ohledně planety Manaan, která bude hrát klíčovou úlohu. Jedná se o vodní planetu, která je domovem obojživelného druhu zvaného Selkath. Ten má za sebou konflikt s Impériem o léčivé substance kolto. Impérium tehdy bombardovalo planetu a Selkath se stáhli do svým podvodních domovů. A nyní se znovu objevují a obnovují obchod jak s Impériem tak s Republikou. Celá novinka je stylizovaná jako report imperiálního špeha. Mimo jiné jsou v ní popsány zajímavé lokality planety. Celý příspěvek si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button