MobileNintendoNovinkyPCPS4PS5

Genshin Impact rozdává bezplatné odměny

Bezplatné rozdávání odměn začalo jako téměř vždy. Velkou chybou. Herní event „Flowing Lights and Colors“ v Genshin Impact začal dnes, tedy 9. února a hráči s cestovatelskou úrovní dva a vyšší si mohou vyzvednout odměny prostřednictvím oznámení. Několik hráčů dostalo toto oznámení dokonce dvakrát a to jim umožnilo si dané odměny i dvakrát vyzvednout. Jak se k tomu postavili vývojáři?

Vývojářské studio miHoYo si chyby samozřejmě všimlo a rozhodlo se, že odměny zdvojnásobí všem hráčům, kteří na odměnu mají nárok.

Během následujících čtyř dnů si tak hráči, kteří se nalogují do hry Genshin Impact, mohou vyzvednout zdarma: 2 Fragile Resin, 5 Tianshu Meat, 5 Hero’s Wit, 2 Intertwined Fate, 3 Guide to Diligence, 3 Guide to Gold, 3 Guide to Prosperity, 6 Sanctifying Unction, 10 Mystic Enhancement Ore, a 50,000 Mora.

Není to poprvé co miHoYo muselo napravovat své chyby. Minulý měsíc se stalo, že po navrácení eventu Windtrace vývojáři deaktivovali speciální vlastnost sprintu Ayaky a Mony. To hráčům používající tyto postavy umožnilo stát se naprosto neviditelnými. A v prosinci si mnoho hráčů stěžovalo na výskyt nepřiměřeně silných nepřátel s health barem, který dosahoval milion HP bodů.

I mistr tesař se někdy utne, ale nemělo by se to stávat tak často. Něco zlé je i pro něco dobré. Ty odměny se určitě hodí.

Myslíte si, že připravovaná free to play hra Lost Ark se obejde bez chyb? Uvidíme. Již brzy se ji dočkáme zdarma ve službě Steam. Její finální trailer vypadá luxusně.

Zdroj
Foto: miHoYo

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button