NintendoNovinkyPC

HYPERCHARGE: Unboxed aneb masakr mezi hračkami

Brouzdáte po Steamu či jiných klientech a hledáte, kam by jste mohli investovat svoje peníze ? Něco, co není zbytečně náročné na čas, finance, hlavu a při tom to má nějaký říz, něco do sebe a je to originální? Mám takový tip!

Koho kdy napadlo, která z figurek akčních hrdinů by vyhrála 1vs1 ? Nebo která je silnější? Kdo je prostě lepší? Máte šanci! HYPERCHARGE: Unboxed vám dovolí se vžít do role figurky, která (samozřejmě zcela nečekaně) oplývá svým arzenálem! Jak to tedy je a co se dá od hry čekat?

V první řadě se jedná o FPS hru. Tedy střílečku z první osoby. V druhé řadě se jedná o jakýsi Tower Defense. K tomu taky kooperační a ke všemu o lokálně kooperační! To znamená, že když se sejdete doma ve více lidech (na jednom stroji až 4 lidé) tak můžete hrát všichni! Takové možnosti už dnes moc hry nevyužívají, jelikož doba internetu rozdělila lidi na větší vzdálenosti a zároveň spojila. Každý už může sedět doma a při tom si spolu zahrát, což jaksi v době neinternetové nebylo možné. I proto byly dříve lokálně kooperační hry oblíbenější než dnes. Ale nebudem si nic namlouvat. Teda, sedět po boku svého spoluhráče/soka je mnohem větší náhul, než mu nadávat přes mikrofon!

“Nalevo tank, nad dřezem výsadek, pod židlí T-Rex”

No, takže vy, akční figurka a banda kámošů – taky plastoví drsňáci (lokal 4 hráči, po netu až 8) se postavíte hordě nepřátelských hraček, aby jste ubránili HYPER-CORE. Což je jakési jádro, které je pro vás moc důležité. Příběh neřešíme, o ten ani nejde. Je třeba se vybavit, využít svých schopností, postavit si obranné posty jako věže, pasti,hradby a podobné vychytávky, které vám pomůžou se zbavit veškerého nepřátelského plastu v okolí. Charaktery si můžete postupně vylepšovat a upravovat dle libosti.

Taky volný pohyb po mapě je zábavný. Být zmenšený v nám známém světe působí, aspoň na mě, skvělým dojmem a rozhodně to není všední, spíš jak neotřelé. Obývák, dětské pokoje, ložnice, kuchyně, zahrada. Tam všude bude probíhat nelítostný boj. A jak říkám, feeling z prostředí je parádní.

Pokud na to přijde a přeci jen dostanete chuť na PvP, i to je tady možné. Budete se utkávat proti sobě a samozřejmě bojovat o vrchní příčky v žebříčku. Každopádně, celkově zajímavější a myslím že i hlavní je kooperace proti vlnám AI.

Koho zaujal popis, obrázky i videa, tak neváhejte. Hra je přesně taková jak vypadá a je k dispozici za necelých 17 éček na Steamu, nebo si můžete zahrát na Switchi. Každopádně bych chtěl zmínit, že se nejedná o žádnou placenou reklamu, ale spíš o přátelský tip, jak si užít porci zábavy za slušnou cenu a klidně i ve více lidech. Takže hurá na ten nářez, kosit hračky na sračky. Teda ne, spíš na díly.

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button