NintendoNovinkyPCPS4

Trials of Mana prodalo přes 1 milion kusů | Novinka

Loňský 3D remake SNESovky Trials of Mana slaví úspěch! Square Enix totiž oznámil, že počet prodejů překročil jeden milion kusů. Remake vyšel 24. dubna na PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Nedávno byl také vydán patch 1.1.0, který do hry vyšel v rámci 25. výročí vydání původní hry. Přidává do hry například nové módy, jako je “No Future” a New Game Plus.

Trials of Mana původně vyšlo v roce 1995 v Japonsku pod názvem Seiken Densetsu 3. Je to akční RPG, třetí díl ze série Mana. Ve hře se protínají příběhy šesti postav, z nichž tři hráč ovládá. Oproti předělání hry do 3D a změnám v gameplayi, obsahuje remake navíc ještě novou kapitolu, po jejímž pokoření se odemkne nová hratelná classa.

Na remaku se začalo dělat v roce 2017, původně s plánem prohloubit multiplayer z původní hry. Od tohoto se však vývojáři v Xeen odklonili, a místo toho se zaměřili čistě na singleplayer, přičemž multiplayer úplně vypustili. Oznámení proběhlo na E3 v roce 2019, kde byl slíben překlad do osmi jazyků. Například anglický je však podle recenzí nedokonalý a zasloužil by zlepšit. Co je ale na hře chváleno, je její postoj k originálu. Neodklání se nikterak mnoho od původního příběhu, hudba také připomíná původní hru. Právě předělání do 3D a nový artstyle je recenzentmi velmi oblíben. Nutno říct, že Square Enix nikdy neočekával překročení jednoho milionu prodejů.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button