HryNovinkyPCXbox One

Microsoft Flight Simulator: Rozšíření o Velkou Británii a Irsko | Novinka

Letecký simulátor se opět rozšiřuje. Nyní je pro vlastníky Microsoft Flight Simulator aktualizace s názvem World Update 3 zcela zdarma. Těšit se můžeme na více než 70 míst spolu s pěti městy zachycenými pomocí fotogrametrie a pět letišť. Zdá se vám to málo? Tak já přidám. Aktualizace obsahuje i vyladění stávajících objektů a přidává také fotbalové stadiony velkých britských klubů. Pořád málo? Ok. Co takhle ještě vylepšení lokalit pro Japonsko a USA? To už vám musí stačit.

Microsoft nelení

Tenhle populární simulátor vyvíjený společností Microsoft tu je s námi od roku 1982. Od té doby vyšlo mnoho verzí a dnes je v simulátoru zahrnutý prakticky celý svět. Mapy se generují pomocí textur a topografických údajů z Bing Maps. Trojrozměrné prvky jako stromy, terén nebo budovy se generují pomocí technologie Microsoft Azure.

Ve Velké Británii budete moci navštívit ikonická místa. Například Stonehenge nebo Buckinghamský palác. Fotbalové stadiony budou v této aktualizaci již plně vymodelovány. Je jedno zda se chcete podívat na Old Trafford nebo Stamford Bridge. Jsou tam všechny velkokluby. A není jich málo. Anglie získává pochopitelně většinový podíl na vyhlazení textur a rozšíření lokalit. Nicméně Irsko, Wales a Skotsko nejsou o moc pozadu.

Nejen nová místa

Aktualizace nám nepřináší pouze nová místa a vylepšené textury pro stávající lokality. Do hry je přidána také trojice nových aktivit. Ikonický let nad severními ostrovy a dvě přistávací výzvy. Jedna na severu Shetlandského souostroví a druhá nad rozbouřenou jihovýchodní Anglií.

Hráči, kteří si budou chtít vychutnat tento zážitek si musí nejdříve stáhnout hlavní aktualizaci tohoto leteckého simulátoru. A teprve potom získají tuto bezplatnou aktualizaci. Simulátor je k dispozici na herní platformě Steam a pro konzole Xbox. A letos v létě Microsoft hodlá vydat simulátor i pro konzole nové generace. Xbox Series X / S. A není to jediné na co se můžeme v brzké době těšit. Asobo Studio potvrdilo, že příští aktualizace se zaměří na starou dobrou Francii a země BENELUXU. Takže očekáváme také příjemný zážitek. Kdo z vás to napere čumákem do Eiffelovky?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button