NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Fortnite Chapter 3 je oficiálně tady – čekají nás obrovské změny!

Je to už 2 roky od doby kdy Epic Games přišli s převratným systémem dělení hlavního příběhu Fortnite na takzvané kapitoly. Každá z nich byla významná něčím jiným a postupem času se dostalo do hry i tolik mainstreamových spolupráci, že z toho začínalo být špatně i těm nejvěrnějším hráčům. Zdá se ale, že si toto Epic Games uvědomili, a celou příběhovou linku posunuli zase tam, kde si hráči původně představovali, že by se měla odehrávat. Dnes tu máme začátek kapitoly 3. A jak už víme, začátek nové kapitoly, je vždy obrovský, i tentokrát čekají Fortnite masivní změny.

Fortnite Chapter 3, season 1 je oficiálně tady

Seznam změn ještě není nikde plně zveřejněný, co ale víme je jedno. Live Event “The End” který ukončil Chapter 2 odhalil to hlavní. To po čem všichni hráči toužili. Fortnite se opět přesouvá na novou mapu. Po 2 letech je tu radikální změna, a lokace které měli hráči v paměti, mechaniky, které jim pomáhaly vyhrávat hry a ideální movement po mapě je teď pryč. Čeká nás opětovné objevování nového ostrova, hledání skrytých pokladů, tajných míst a mnoho dalšího. Jak už ale víme, tohle Fortnite docela pěkně umí. Naštěstí nemusíme čekat ani tak dlouho. Mapa je už nyní z 80% odkrytá a lidé na internetu začínají rozpoznávat první povědomé lokace. Vypadá to, že se vracíme do časů Chapter One!

Sezóna startuje dřív než jsme si mysleli

Vraťme se ale ještě na chvíli k live eventu “The End”. Na začátku letošního roku jsme vám totiž přinesli informaci, že Epic Games a americký herec “The Rock” jsou si nějak podezřele blízcí. A hle! Během eventu, který se konal v sobotu 4. 12. jsme konečně dostali finální odpověď! The Rock skutečně hraje jednu z hlavních postav příběhu Fortnite! Podle všech informací, bychom se měli dočkat i jeho oficiálního skinu pro třetí kapitolu. Když jsme u těch skinů, hlavním lákadlem pro nadcházející battlepass bude jistě Spider-Man. Dále se Fortnite přesouvá na Unreal Engine 5 od čehož si slibujeme fakt hodně. Dále tu máme novou mechaniku slideování jako z Call of Duty. Je toho šíleně moc, Fortnite opět jednou boří vody světového internetu a my jen čekáme co z toho vyleze. Fortnite Chapter 3, season 1 začíná už v neděli 5. 12. a my budeme u toho!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button