NovinkyPC

Steam Summer Sale 2020 již dnes!

Pokud chcete utratit spoustu peněz za spoustu levných her, máme dobrou zprávu: Letní výprodej steamu je zase tady. Jo, to asi není žádným překvapením, ale nyní unikly konkrétní data, takže si můžete naplánovat své extravagantní výdaje. Zde tedy vše co víme k Steam Summer Sale 2020.

Podle SteamDB vývojáře Pavla Djundika na Twitteru bude Steam Summer Sale zahájen dnes tj. 25. června a končit 9. července.

Očekávejte, že prodej bude spuštěn v 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST tedy 19:00 dnešního času . Jedná se o stejné časy a data jako u loňské letní akce, takže Valve udržuje rytmus.

Plány Steam summer sales obvykle unikají o několik měsíců dopředu, protože Valve informuje řadu vývojářů ve službě Steam, že se chystá velký výprodej. Zatím bohužel nejsou známé žádné podrobnosti o tom, zda tento prodej bude zahrnovat nějaké speciální akce. Loňský letní výprodej představoval nesmírně matoucí propagaci Grand Prix, takže doufejme, že cokoli se stane tento rok, bude to o něco snazší sledovat.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button