NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox One

Free Demo pro Balan Wonderworld už příští týden!

Balan Wonderworld je první z her vývojáře Yuji Naka od doby co se připojil, pod značkou Balan Company, ke společnosti Square Enix. Yujiho můžete znát jako hlavního vývojáře slavné série modrého ježka Sonic The Hedgehog.

Barevný svět Balan Wonderworld už před rokem nadchnul milióny fanoušků svou prvotní prezentací. Prostředí, které hra nabízí, je ostatně esem v rukávu samotného vývojáře. Square Enix na propojení úspěšného konceptu světa modrého ježečka a svých typických postaviček a hrdinů velmi sází.

A protože je doba nelehká, ale hernímu světu v určitém smyslu velmi prospívá, namotává si Square Enix věrné fanoušky demíčkem zdarma.

28. ledna se tedy můžeme těšit na možnost ochutnat svět, vzhledem podobný Dragon Questu. Společnost prostřednictvím tiskové zprávy oznámila, že demo verze hry bude dostupná pro všechny herní platformy ve stejný den i hodinu. Dobrá, až na Steam. Je to v podstatě jediné místo, kde se hra neobjeví o půlnoci, ale až druhý den v 17:00.

Demo Balan Wonderworld by mělo obsahovat 12 světů hry, ve kterých si budete moci vyzkoušet všechny vymoženosti, které hra nabízí. Ač na první pohled hra vypadá jako Square Enix pro děti věřím, že se dočkáme stejného herního zážitku jako u Final Fantasy IX nebo Dragon Questu. Páč obě hry mi styl pana Yujiho velmi připomínají.

Oficiálně by hra měla vyjít 26. března pro všechny herní platformy.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button