MobileNovinky

Netflix představuje slibovaný gaming

Gigant ve světě streamování filmů a seriálu nám během roku několikrát připomněl, že si uvědomuje existenci komunity hráčů. A protože Netflix je synonymum pro slovo peníze, nemůžou si tuhle gaming příležitost nechat ujít. Proto se hráči mohou už dneska těšit. Ve své knihovně najdou nově 5 přidaných her. A nemusíte se ničeho obávat, tímto to nekončí a Netflix nabídku ještě několikrát rozšíří. Jen nás zajímá jestli tyhle hry někoho zaujmou, nebo to bude jen trapný výkřik do tmy.

Netflix přidává 5 interaktivních her

Už dneska na Netflixu najdete seznam her, které můžete hrát za vaše aktuální předplatné. Prozatím není plánováno zvětšení měsíčního poplatku či nějaký extra payment. Zároveň během hraní nebude průběh narušovat žádná reklama a dokonce nejsou ve hrách přítomny žádné mikrotransakce. Které hry si můžete zahrát?

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Teeter Up
  • Shooting Hoops

Netflix Gaming jako konkurence?

Na první pohled to vypadá jako marný pokus Netflixu, dostat se do dalšího odvětví. Jenže podívejme se na to z druhé stránky. Nemusíte nic stahovat. Nemusíte nic instalovat ani kupovat. Otevřete si Netflix, vyberete si hru a hrajete. Jasně, potřebujete k tomu internetové připojení, ale k čemu dneska ne? Může toto být reálně konkurent Apple Store nebo Google Store a zasáhnout tak jejich příjmy z mobilního gamingu? No proč ne? Pokud podpora ze strany Netflixu bude kvalitní a pravidelně budou přibývat hry, které si udrží alespoň nějakou kvalitu, může z toho vzniknout skvělá platforma pro mobilní hraní. Zkusíte si hry na Netflixu?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button