NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

The House of Ashes

V minulém článku o The House of Ashes jsme se podívali na roli herečky Ashley Tisdale. Nyní pokračování The Dark Pictures Anthology ukazuje další postavy, jejíchž osudy ve hře zamícháme.

Krom role CIA agentky Rachel King budeme mít možnost hrát i za jejího manžela, člena US letecké armády, Erica Kinga. Z námořnictva se nám představí Jason Kolchek, četař Nick Kay a jako poslední poručík irácké armády Salim Othman. Možná si raději nedělejte oblíbence, jelikož jeden nikdy neví…

Vypadá to, že ani tento díl nebude zrovna procházka růžovým sadem

Pokud vás tato herní série minula, The Dark Pictures Anthology je interaktivní příběhová hra využívající butterfly effect. Každé rozhodnutí může ovlivnit postupný vývoj hry, tudíž volte opatrně a plánujte. Sebemenší chyba může být krutě potrestána a mít katastrofální následky pro vaše postavy. Vývojáři jsou trošku sadisti, tudíž do hry rádi přidávají i QTE, o kterých moc dobře víme, jak dokáží hráče potrápit.

Pět postav, pět osudů, které záleží na vašem rozhodnutí. Nebudou zde chybět monstra, která o život našich hrdinů budou usilovat a vaším úkolem bude je bezpečně a ideálně všechny dostat na samotný konec hry.

Jak si povedete zjistíte již brzy a to 22. října 2021 na PC, PS4, PS5, Xbox One a Series X/S.

Tak co, těšíte se?

Trailer přináší navíc i další záběry ze samotné hry

Bunny

Malá králičice, která ráda čte knihy či komiksy, kouká na filmy nebo seriály a hraje hry. Krom toho o tom všem, ideálně dohromady, ještě raději mele s každým okolo sebe.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button