NovinkyPC

Runescape – novinky tohoto týdne | Novinka

Přináším další Runescape novinky. Tam se totiž pořád něco děje a obzvláště tento rok. Možná jste to už zaznamenali, Runescape tenhle rok slaví 20 let. Dost bych se divila, kdyby ne, protože o tom žvaním už nějakou dobu. Musím se přiznat, že je to moje srdcovka. Hraju tuhle hru už více než 15 let a stále tam mám co dělat, takže zatím s tím ani nehodlám přestat.

I přesto že tvůrci dosáhli tak obřího milníku, neusnuli na vavřínech a stále do hry tvoří nový obsah. Tentokrát se můžeme těšit na nový quest s valentinskou tématikou jménem Hearthstealer. V něm se opět setkáme s Caelyn, která zapomněla na valentinský dárek pro svou ženu Annette. A samozřejmě potřebuje naší pomoc. Každý v Glienoru potřebuje naší pomoc a kde má pak člověk brát čas na nějaké to skillování. Dobrou zprávou je, že quest bude přístupný i po Valentýnu, takže nemusíte rušit své romantické plány.

Zároveň s novým questem se tvůrci mrkli na zoubek teleportaci. Velkou pozornost věnovali síti fairy rings, kterou vylepšili. Jedna z věcí, která mě hodně potěšila je, že písmena při vytáčení už nebudou vzhůru nohama, pokud jsou v horní části. Upřímně to mě dost štvalo, protože jsem si neustále pletla p a d. Vylepšení je samozřejmě mnohem více a netýkají se jen fairy rings, plný výčet naleznete v patch notes. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na to, že se blíží Double XP Live event. O tom jsem vám ovšem poreferovala v samostatném článku.

Tak to byly Runescape novinky tohoto týdne. Je skvělé, že tvůrci hře věnují pořád takovou péči a to je možná důvod proč letos slaví už 20 let.

Nezapomeňte se mrknout na shrnutí novinek minulého týdne v MAGlajzu. A taky vyšlo nové TOP 5, tentokrát jsme se zaměřili na parťáky.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button