NovinkyPCPS4Xbox One

E3 2019 – Watch Dogs Legion míří do Londýna


Jen pár dní před konferencí Ubisoftu na E3 2019 byl potvrzen třetí díl série Watch Dogs s podnázvem Legion. A včera nám byla ukázána docela slušná část herních záběrů z kterých si dokáže udělat obrázek i úplný jeliman.

Watch Dogs Legion vyjde 6. Března 2020 pro PS4, Xbox One, PC a Stadii. A zatímco první dva díly nás vzali do Chicaga a San Francisca, Watch Dogs Legion nás vezme do dystopické budoucnosti v Londýně. Britský přízvuk je ostatně něco, co vás v gameplay záběrech zaujme od první chvíle i spolu se zajímavými charaktery.

Ty si totiž budete vybírat ve hře přímo z NPC, která chodí po světě. Že to zní zajímavě? Tak to si pište. Londýn bude plný zajímavých postav a je jen na vás, které naberete do své rozrůstající se sítě odporu. Každá postava pak bude mít přímý vliv na to, jak se hra bude hrát a ovlivní nejedno vaše rozhodnutí. Ať už jste tedy fanoušky Watch Dogs série nebo ne, musíte uznat, že minimálně za zhlédnutí traileru to stojí, takže tady je!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button