MMO NovinkyNovinky

MMO Novinky #26 – Opakování matka moudrosti

I tento týden vám přinášíme MMO Novinky #26. V Runescape se opět rozbíhá Yak track. Guild Wars 2 slaví 9. narozeniny a navíc vám poskytne další epizodu z Living World. Nejnovější přídavek k Neverwinteru konečně příchází i na konzole. A Codex, nové indie MMO, vypouští Early Access verzi k vyzkoušení. Tak to by bylo ve stručnosti a teď to vezmeme podrobněji.

Runescape

Tento týden v Runescape opět začíná event Yak Track. Jako vždy vás čeká 50 úkolů a za splnění každého z nich vás čeká odměna. Těšit se můžete na nové oblečení, zkušenostní lampy a další. Úkoly jsou různé a většinou se točí kolem skillování. Téma se tentokrát točí kolem Elder Gods, jako ostatně všechno v poslední době. Kromě normálních odměn můžete odmeknout i prémiové, ale za to se bohužel platí. Event potrvá až do 3. října.

Guild Wars 2

Guild Wars 2 tento rok slaví své 9. narozeniny a jako každý rok obdrží všichni hráči nějaké ty dárky. Čeká na vás narozeninový dort, který vám poskytne booster. Dále dostanete nové zbraně a navíc možnost vybrat si nové barvivo. No a ještě pár dalších věcí. Kromě narozeninové oslavy vám Arenanet tento týden přinese i novou epizodu Living World. Tentokrát na vás čeká první epizoda čtvrté sezóny Daybreak, která navazuje na příběh expanze Path of Fire. Krátký klid je narušen a vy se ocitnete v roli obránce Amoonu proti Kralkatorrikovým silám. K tomu abyste si zdarma uvolněnou epizodu mohli zahrát je nutné vlastnit Path of Fire.

Neverwinter

Nový přídavek Jewel in the North konečně dorazí i na PS4 a Xbox One verzi MMO. Jeho PC verze vyšla už před měsícem a nyní už konzolisté nemusí PCčkářům závidět. Tedy aspoň pokud jde o Neverwinter. Přináší mimo jiné i novou třídu Barda, který má celkem dvě specializace. Songblade, který se vyzná v mečích a muzice, a Minstrel, který svou hudbou podporuje své spojence. Kromě nového, okouzlujícího barda, přináší přídavek i aktualizovanou verzi levelování. Takže vzhůru do nových dobrodružství konzolisté.

CODEX

CODEX je nové indie MMO, které přichází se zajímavým sezóním konceptem. Každá sezóna přijde postupně s různými fázemi hry a skončí s end game obsahem. Na začátku další sezóny se celá hra resetuje a začne se nanovo. Early Access vám dovolí vyzkoušet Prolog hry, který obsahuje 15 úrovní a 3 zóny s přístupem k většině schopností a vybavení. V této verzi nebudou dostupné sezónní odměny, hlavní příběh a hráčské bydlení. Je to Alpha verze hry a vyzkoušíte si hlavně gameplay. Veškerý postup se do první sezóny nepřenese. Tak na to myslete až budete řádit v CODEXu.

Tak to byly MMO Novinky #26, které přinesli hodně novinek o pravidelných akcí či opakujících se. Opakování je prostě tenhle týden v kurzu. Tak si to spolu zopakujeme znova příští týden.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button