HryNovinkyPC

Dubium – všichni jsou zrádci! Nebo jen já?

Určitě to všichni znáte, jste uvěznění na vesmírné stanici se čtyřmi parťáky, ale jeden z nich je parchant. Který to je? To se vám po chvíli s ostatními podaří zjistit a tak zrádce zlikvidujete. Všechno je v pořádku. Tedy alespoň do té doby, než vaší partu někdo zase podrazí. Který to je? Ten první v tom případě za nic nemohl? Prostě klasické pondělí. Dubium je další z řad her s tématikou nevinných a zrádců. Tento žánr her nám v poslední době sype jeden projekt za druhým. Není se čemu divit, tyto hry jsou až neuvěřitelně zábavné a jejich využití na streamovacích platformách nemá obdoby. Nejen že se dobře hrají, ale dobře se i sledují. Vývojáři z Mumo Studio se proto rozhodli prorazit s vlastním nápadem a nutno uznat, že vypadá opravdu zajímavě.

První, co musím rozhodně vypíchnout, je nádherné grafické zpracování. Hra téměř připomíná animáky od Pixaru. Líbí se mi i kombinace kreslené líbivé animace a brutality. Příběh nepřináší nic převratného. Na opuštěné stanici pobývá 5 astronautů, jeden z nich je zrádce. Astronauti se snaží dostat z opuštěné stanice pryč, zatímco zrádce se jim snaží tento plán zhatit. Oběma týmům v jejich úkolu pomáhají různé gadgety, úprava hratelných postav, ale i nám dobře známé lhaní a podvádění. Vývojáři se dokonce chlubí systémem předem definované radiové komunikace pro hráče různých národností. Jak a jestli tento systém funguje, to se teprve musíme přesvědčit.

Zdroj: IGN

Dubium zatím nemá přesně definované datum vydání, hra by měla vyjít někdy v roce 2022. Přihlásit se však můžete do plánované uzavřené bety. Na mě osobně trailer udělal dojem. Důležitý je samozřejmě finální produkt. Zdá se však, že se k nám řítí další zábavný titul pro více hráčů s obrovským využitím pro streamery.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button