NovinkyPC

Hood: Outlaws & Legends přichází s prvním trailerem. A je perfektní! | Novinka

O hře Hood: Outlaws & Legends vás informuje pravidelně. Podívejte se třeba sem nebo sem. Nyní konečně můžeme vidět plnohodnotný gameplay trailer a já nebudu šetřit slovy chvály – ta hra vypadá naprosto famózně. Což je jedině dobře, protože ačkoliv jsme se mohli těšit z dílčích trailerů postav, pořád bylo otázkou, jak to všechno bude vypadat v pohybu. Takže opakuji, vypadá to výborně a díky za to.

O čem je Hood: Outlaws & Legends?

Rychle vám přeložím a vysvětlím všechno to, co uvidíte v přeloženém traileru. Utvoříte si čtyřčlenou skupinu hrdinů, které jsou inspirovány světem Robina Hooda. Můžete tedy hrát za Rangera, Huntera,  Brawlera nebo Mystica. Každá z těchto tříd má své speciální schopnosti, výhody i nevýhody. Vaším cílem je okrást šerifa z Nottinghamu, který hlídá určitý hrad, a vzít si jeho poklad. Dávejte si ale pozor, šerif je vlastně nesmrtelný a jakmile se dostane k vám, nemáte žádnou šanci jej porazit. A když už se vám náhodou podaří onen poklad ukořistit, pořád musíte být ostražití, vaši protihráči se vás totiž mohou pokusit okrást.

Jak jsem již zmínil, čím více záběrů ze hry vychází, tím lépe hra vypadá, což dokazuje především poslední video. Jediné, z čeho mám stále obavy, je možnost, že se ze hry stane pay-to-win, tedy – připlaťte si za výhody. Zatím nikde není viditelné, že by nějaká taková možnost vůbec někde byla, nicméně vzhledem k tomu, že se jedná o online hru, nějaké ty mikrotransakce se nejspíš objeví. To ale hře neubírá na potenciálu, který očividně bude mít a který ji může katapultovat na jednu z nejlepších her roku. Early acces se spouští už 7. května 2021, takže buďte připraveni. Jak říká sama hra: „V kapuci jsme všichni vyhnanci, ale jen někteří z nás se stanou legendami.“

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button