Google StadiaNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Tom Clancy’s XDefiant se předvedl v plné kráse

Tak Ubisoft se nám konečně vytasil s dlouho slibovanou střílečkou ze světa Toma Clancyho. Spekulace jsou u konce a můžu vám říct, že teorií bylo opravdu hodně. Tom Clancy´s XDefiant je ale ve výsledku PvP střílečka z pohledu první osoby, která si hodně bere ze série The Division. Hra bude k dispozici pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia a Amazon Luna.

Co prozradil gameplay Tom Clancy’s XDefiant

Tom Clancy´s XDefiant bude zcela zdarma s microtransakcemi. Zatím je hra stále v rané fázi vývoje. Od 5. 8. bude probíhat uzavřené testování pro hráče ze Spojených států a Kanady.

V arénách proti sobě nastoupí dva týmy 6v6. Potvrzené herní módy jsou klasicky Team Deathmatch a k tomu přibude Dominion a Escort. Ve hře budou k dispozici celkem čtyři frakce z různých titulů. Wolves (Tom Clancy’s Ghost Recon), Echelon (Tom Clancy’s Splinter Cell), Outcasts a Cleaners (Tom Clancy’s The Division). Do budoucna Ubisoft slibuje přidání dalších frakcí.

Každá frakce má své zvláštní výhody. Na začátku hry si hráč zvolí, za koho bude hrát. Vybere si primární a sekundární zbraň, k tomu nějaké ty granáty a speciálku. A pak už jen stačí prohnat kulku hlavou každému, kdo není ve vašem týmu. Zní to snadně, ne? Během hry je možné svoje vybavení měnit vždy při respawnu, takže je i dobré sledovat, jaký styl používají nepřátelští hráči a trochu jim to komplikovat. Toto vybavení vám určitě pomůže vyhrávat zápasy, ale vedení Ubisoftu, které má vývoj hry na starosti, prohlásilo, že hra se primárně zaměřuje na střelecké dovednosti, takže pokud jste levý jak turecká šavle, tak vám ani ten nejlepší equip nepomůže.

Na online PvP střílečky moc nejsem od té doby, co jsem odinstaloval CoD 4: Modern Warfare, ale tohle mě docela začíná zajímat. Jen doufám že hráči, kteří do hry budou vrážet peníze, nebudou moc zvýhodnění. To pak dokáže pěkně otrávit zážitek ze hry. Ale to je ještě za dlouho a stát se může cokoliv.

Už jste přemýšleli, o čem bude druhá série seriálu Zaklínač? Význam názvů jednotlivých epizod může hodně prozradit. Mrkněte.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button