NovinkySeriály

V marveláckém seriálu What If…? všechno znovu a jinak

Marvel vypustil neuvěřitelně nabytou upoutávku na What If…?, která nám nabídla především záběry dalších postav, které budeme moci vidět. Také z něj můžeme tak nějak odhadnout, o co v seriálu přesně půjde, a k tomu všemu konečně máme přesně daný termín premiéry. Ten je nyní stanoven na 11. srpna 2021 a vypadá to, že už se měnit nebude.

Co můžeme vidět? Tak v první řadě milovaného Tonyho Starka, který ale nejspíš nebude mít pořádnou příležitost stát se Iron Manem, protože ho zachrání Killmonger. Uvidíme mladého Dr. Strange. V postavení Avengers místo oblíbených hrdinů můžeme vidět Gamoru (s Thanosovou zbraní), nového Petera Quilla, Black Panthera a Thora? What If…? slibuje něco neuvěřitelného a já už se jej nemůžu dočkat. Koukněte na trailer a očekávejte na tuhle pecku, která vypadá, že přinese do celého Marvelu nádherný čerstvý vítr.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button