FilmyNovinky

Harrison Ford se vrátí jako Indiana Jones. Popáté a naposled.

Archeologa, milovníka historie a ochránce vzácných relikvií, není třeba dlouze představovat. S profesorem Henry Jonesem Jr. se v popkulturní sféře setkáváme už téměř 40 let. Nyní se však Indy vrací na filmová plátna. Údajně naposled.

Když 11. prosince Disney oznámilo plány do budoucna, veřejnost byla přehlcena dlouho očekávanými informacemi. Potvrdily se nové filmy a seriály ze Star Wars, novinky z Marvel Universe, ale také oficiální potvrzení pátého dílu Indiana Jonese.

Krom režiséra Jamese Mangolda toho opět moc nevíme. Na scénáři se pracuje. Samotný film by měl přijít do kin v roce 2022.

Důležitý je však i fakt, že roli Indyho nepřevezme nikdo nový. Indiana Jones má jen jediného představitele – Harrisona Forda. Což ostatně dal Steven Spielberg najevo už ve čtvrtém díle (Indiana Jones a království křišťálové lebky), když nenechal zvídavého Mutta Williamse nasadit si archeologův ikonický klobouk. Alespoň za to můžeme být rádi.

Harrison Ford sám je z nového dobrodružství patřičně nadšený. Narozdíl od Hana Sola si postavu Indyho vážně oblíbil. V různých rozhovorech opakoval, že si tuto postavu vždy rád zopakuje. A teď je to tady. Nezbývá jen doufat, že se do roku 2022 nic zlého nesemele a my se s Indym na filmovém plátně opět potkáme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button