MAGlajzNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

MAGlajz | týden #15 | Gamesmag

Hello there! Snad jste si nemysleli, že bychom na vás zapomněli. Co vám to tu kecám já jsem skoro zapomněl! A to by byla sakra škoda, protože máme tu pár trailerů a oznámení, které si zaslouží spatřit světlo světa. Já samozřejmě chápu, že hlavní spotlight měl tento týden Resident Evil Village, ale byla by chyba veškerý focus zaměřit jen na Capcom a vypustit trailery, které vylezly. A od toho tady máme pravidelný, týdenní přehled MAGlajz. Tak můžem?

Horizon Zero Dawn už v pondělí! | MAGlajz tip

Začnem trošku jinak. Tohle není zrovna trailer nebo úžasný release. Ale Playstation akce “Play at Home” stále trvá a tu největší perdu si Sony zatím šetří. A proto už toto pondělí 19.dubna bude možné stáhnout kompletní edici hry Horizon Zero Dawn! Nepotřebujete k tomu ani subscribe k PS+ nebo cokoliv platit. Stačí si v pondělí (okolo 14:00 hodin) přidat Horizon do knihovny a už vám zůstane na vždy. Pokud teda ještě dohráváte takovou Subnauticu, tak si to jen hoďte do knihovny a na Alloy se mrkněte až se z vody dostanete na svobodu. MAGlajz got your back boys!

Apex Legens dosáhlo úžasnou metu | MAGlajz gratuluje

Herní žánr Battle Royale pořád drží laťku mezi nejhranějšími žánry. I podle Twitche jsou tyhle hry pořád dost masivně streamované. Apex Legends ze světa Titanfall přišel taky s vlastním BR módem a zaznamenali pořádný úspěch. Vždyť i takový Fortnite si z Apexu převedl vlastní verzi reboot vanu. A jak to vypadá, hráči z Apexu nezdrhají. Je to pár dní co Respawn oznámil, že Apex oficiálně dosáhl mety 100M hráčů! Za MAGlajz určitě congrats! GG BOYZ

Motorky dělají brm brm!

Máme tady oznámení plně nové závodní hry. Motoristický svět má už velké zastoupení třeba MotoGP nebo Ride. Teď se nám do téhle rodiny přidá nový titul jménem RiMS Racing. Trailer žádnou velkou parádu neprovedl ale přeci jen se z něj dá něco málo vyčíst. Vypadá to, že hra vás posadí jak do závodního sedla tak i do sedla mechanického. Budeme moci měnit a vylepšovat jednotlivé díly motorky, zvyšovat její výkon a konkurenceschopnost během závodů. Hra vyjde už 19.srpna a za mě to vypadá na supr titul.

WRC 10 oznámeno

Zůstaneme u brm brm. Ale přesedláme ze dvou kol na 4. Ze závodních okruhů skočíme na trošku špinavější stinty na hlíně nebo štěrku. Máme tu další rallye videohru. WRC 10 se nám totiž v traileru představilo a oslavuje výročí 50 let! Hra nabídne historické vozy i ikonické závody od prvního ročníku až doposud. Zatím toho moc říct nejde ale z traileru ty auta působí dost plasticky a téměř bez jakékoliv hmotnosti. Takové papírové modely? Uvidíme až dostaneme full release.

Nový contract pro Ghost Warriora

Je tu druhý exkluzivní kontrakt do hry Sniper Ghost Warrior. Tentokrát Ravena čeká mise zastavit krutý a brutální režim vlády diktátora Al-Bakr a jeho manželky. Čekají nás pouštní lokace a outposty, které bude potřeba vyklidit. Aby to bylo o něco málo snažší, máte k dispozici toho nejlepšího přítele člověka. Vaše sniperka je vám plně k dispozici a na jakou dálku si troufne střílet je jen na vás. Hlavničky enemáků jen čekají na rostřel.

Páté Gearsy představují nový event

Zombíků není nikdy dost. Něco takového si asi řekli i v Coalition a proto se nám do Gearsů podívá nový event. Název nese Nexus Siege a vypadá to, že pár démonů po ukončení DOOM DLC uteklo a nějakým způsobem se dostali do univerza Gears 5. Budete čelit hordě Locust a vypadá to na řádnou řezačku. Event probíhá od 13 do 27.dubna!

Chivalry 2 se nám připomíná pár měsíců před vydáním | MAGlajz doporučuje

Chivalry 2. Středověká řezba s úžasnou grafikou a obrovskou nabídkou contentu. Je něco co by snad nemělo uspět? Pokud jste zapomněli nebo jste žili kdesi pod kamenem a uniklo vám, že se chystá dvojka Chivalry tak nemějte obavy. Devs z Tripwire to vědí a proto nám posílají trailer, který nám připomíná datum vydání. Hry se dočkáme už 8.června a dokonce se plánuje closed beta. Pokud byste si ji chtěli vyzkoušet tak si nic neplánujte na 23 – 26.dubna. A pokud vám tohle nestačí, máme tady i teaser toho jak budou vypadat turnajové mapy. Pokud jste si někdy chtěli zahrát na Heath Ledgera a prožít příběh rytíře, tohle je přesně ten turnaj, kde je třeba přežít!

A jsme zas na konci. Nějak to běží co? Už jsme tady spolu 4 měsíce a pořád je toho víc a víc na objevování. Abych vás úplně nepřehltil tak to dneska utnu. Co z trailerů nebo novinek vás zaujalo? A co důležitého jsem vynechal? Určitě nám dejte vědět. Tak čau lidi.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button