MAGlajzNovinky

MAGlajz | #9. týden

Už jsme tu zas! První týden v tvrdém lock-downu, co všechno jste stihli rozehrát? Vrátili jste se ke starým peckám? Rozkoukali nějaký seroš? Pokud ještě tápete nebo hledáte, je tu další díl týdenního přehledu MAGlajz. Prakticky to nejlepší, co můžete dneska na internetu, v sekci doporučení, najít. Můžem?

Zrušili nám Artifact

Karetní hry zažívaly boom tak v roce 2017. Valve chtěli tehdy potahat trošku víc penízků, a tak okolo roku 2018 přišli s vlastní karetní hrou based on Dota 2. Krátce po vydání to nevypadalo na nějak zázračný úspěch a hra spíše hledala svoje místo mezi omezenou komunitou hráčů. Po pár letech byla sekce Artifakt na Twitchi vyloženě meme formát. No a máme tu rok 2021 a vývoj Artifaktu byl oficiálně zastaven. Jak prohlásilo Valve samotné, hra přechází na systém free-to-play.

Sony nám připomíná pokračování Little Hope

Antologie The Dark Pictures má venku už 2 svoje hry. Man of Medan a Little Hope už svůj release zažily a očekává se poslední díl. A právě na druhý, aktuální díl se zaměřuje pozornost Sony. Trailerem nám připomíná, že vůbec nějaká taková hra vyšla a pokud vám to uniklo, vyzkoušejte i první díl Man of Medan.

Monster Trucky jsou super!

Závodních her je všude kolem spousta. Motorky, auta, formule, rallye. Pokud jste fanoušci jednoho z žánrů, máte v knihovně určitě kvanta her. Naopak Monster Trucky nemají takový spotlight jako by si možná zasloužili. Tohle přichází změnit hra Monster Jam Steel. Release trailer představuje parádní arkádovku, která se nebere příliš vážně a servíruje nám masivní porci zábavy stejně tak jako výkonu pod kapotou aut.

Valorant přináší Akt 2 Epizody 2

Snad jste si nemysleli, že by tu chybělo info o nové sezóně nebo novém battlepassu! Cha za koho mě máte? Valorant totiž přešel do své druhé sezóny, lépe řečeno aktu 2 sezóny 2. Co vám tu budu vypisovat, nový battlepass, nové tiery ke grindování, noví agenti to vše už dneska ready to play. Patříte mezi aktivní skupinu hráčů Valorantu?

Hyper Scape oznamuje další sezónu!

No co? Mysleli jste, že jedna nová sezóna stačí? NIKDY! Ubisoftí Battle Royale – Hyper Scape totiž pořád jede. Že jste o něm od vydání neslyšeli? No wonder. Ale je to tak, svoje hráče pořád má. Ubisoft si to uvědomuje, a proto do hry věnuje svůj support, jak jen může. Teď jsme se dočkali oznámení už 3. sezóny. 5 nových champů, nové mapy, nový battlepass. Vrátíte se?

https://www.youtube.com/watch?v=5rjxhq_P55M&ab_channel=Ubisoft

MLB The Show 21 představuje svůj next-gen upgrade

Jo, já vím, co si myslíte. To je furt nějaký upgrade na next-gen verze. To jsou furt obrovská oznámení, jak máme nové a ostřejší textury, jak hra vypadá mnohem víc smooth na víc FPS. Bohužel, tohle si budeme muset nějakou chvíli vytrpět. Nové konzole se pomalu zařazují do chodu (i když je jich stále hrozně málo) a postupně se většina her bude muset na novou generaci adaptovat. Doufejme jen, že bude méně upgradů a více true nových titulů.

Nová VR hra na cestě? | MAGlajz tip

VR sekce je pořád ve svém rozmachu. Neustále se objevují nové technologie a malými krůčky se dostáváme tam, kde může celé odvětví skutečně být. PlayStation vypadá jako jeden z těch větších hráčů na poli VR, a proto nám přináší novou co-op hru. After the Fall nabídne FPS střílečku až pro 4 lidi a z traileru to zatím vypadá výborně. Co říkáte?

DOOM 3 se dočká vlastní VR verze

Když už jsme u toho VR, máme tu novinky pro fandy DOOM. Potom, co nám unikly achievementy pro druhé rozšíření Ancient Gods, tu máme další oznámení. DOOM 3 z roku 2004 se dočká vlastní VR Edice. Takže zážitek, který znáte ze svých CRT monitorů a ulitých hodin, si můžete vyzkoušet v podání virtuální reality.

To bychom pro tento týden měli hotovo. Ano, je to kratší a je toho méně, ale co si budem, máme to narváno až po okraj. Jestli vás cokoli z doporučení zaujalo, dejte nám určitě vědět. Antologie The Dark Pictures dle mého stojí za vyzkoušení, pokud jste totiž fanoušky Until Dawn, nemáte na co čekat. Opět vám musím extrémně poděkovat za přečtení. Tak čau, lidi!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Back to top button