NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Nový Genshin hrdina Albedo má vlastní trailer | Novinka

První trailer dostává nový hrdina Albedo, která míří do Genshin Impact. Nejedná se o gameplay, ale krátké video, zaměřené na příběh. Spolu s trailerem byly na oficiální stránce přidány detaily o nových combat skillech, kterými bude tento malíř-alchymista vybaven.

Character Teaser – “Albedo: Still Life and Creation” | Genshin Impact

Dva combat skilly jsou jeho Elemental Skill (ES) a Elemental Burst (EB). Es s názvem Abiogenesis: Solar Isotoma vyvolá Solar Isotoma, způsobující plošný Geo damage a vytváří Transcient Blossoms, které způsobují dodatečné zranění. Pokud v oblasti stojí spojenecká jednotka, je navíc vytvořena vznášející se Geo platforma. Burst Rite of Progeniture navazuje na ES a posiluje jeho efekt o dodatečná plošná poranění.

Video s názvem “Still Life and Creation” zobrazuje Albeda jako malíře, který své výtvory přivádí k životu. Sucrose, Monstadtská alchymistka jej před jeho počínáním varuje.

O příchodu nových postav – hrdina Albedo a hrdinka Ganyu – do hry jsme Vás informovali v nedávné době. Update navíc přinese i novou oblast Dragonspine.

Genshin Impact je free MMORPG, které si můžete zahrát všude tam, kde budete chtít. Dostupné je pro Android, iOS, PlayStation, Xbox a PC. Jedná se o tzv. cross-platform titul, takže svoji postavu vypiplanou na počítači, můžete barevným fantasy světem prohánět i při cestě tramvají.

Jarda "prank" Strejc

IT Worker • Gamer • Writer • Father

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button