NovinkyPC

Runescape 20 let, podívejte jak se slaví.

Runescape oslavil 4. ledna 20 let od svého spuštění. A tvůrci se to rozhodli jak se patří oslavit. Od pondělí se v Lumbridgském kráteru koná party. Tam se mimo jiné můžete vidět s různými NPC, která jste mohli za ta léta ve hře potkat. Určitě si promluvte s kuchařem, který vám dá možnost zopakovat si starý dobrý první quest. Tentokrát ale bude shánění ingrediencí do dortu mnohem těžší a v průběhu si můžete zavzpomínat i na další dnes již ikonické questy.

Třeba na One small favour, to je ten co vás pošle na okružní jízdu po celém Glienoru. Nebojte tentokrát budete běhat jen po kráteru. A nebojte, máte spoustu času se dostavit, protože tahle párty pojede celý měsíc. A to samozřejmě není vše, budeme se moci zúčastnit mnohodílného questu, který potrvá celý rok. Prologue by se měl objevit někdy později v tomto měsíci. Každý týden se bude konat nějaká slavící událost, která se bude zabývat různými aspekty světa Runescape. Tento týden je to oslava questů, a proto máme tu krásnou příležitost splnit úkol pro kuchaře, jako tenkrát poprvé.

Oslavy se však nekonají jen ve hře. Ve svém eshopu začal Jagex nabízet předměty s tématem 20. výročí. Předobjednat si můžete různé odznáčky a klíčenky, ale také třeba původní Runescape soundtrack na vinylu. No oslavy budou bujaré, já osobně se těším na všechny ty nové události. Jen musím najít svůj patnáctiletý plášť, abych se na tu událost řádně ohákla. Takže se sejdeme v Glienoru, protože Runescape slaví 20 let. Všechno nejlepší.

No a když už jste toto dočetli, co kdybyste si třeba přečetli, kdo zvítězil ve Steam Awards. Případně se nás můžete zkusit lépe poznat v sérii Meet the Team.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button