EsportNovinky

esport | Rozjetá mašina jménem Astralis končí?

Nebylo to ani tak dávno, co Astralis podepsali sedmého hráče, a podle zdroje blízkého teamu měli v hledáčku i osmého, a většina z nás si myslela, že chtějí napsat fotbalovou jedenáctku. Nyní však tým opouští hráč Andreas “Xyp9x” Højsleth. Když nedávno tým kvůli zdravotním problémům, opustil i Lukas “gla1ve” Rossander, tak to pomalu na Evropské scéně začalo vypadat jako na CZ/SK.

Gla1veho komentář:

For a long period of time, I have been experiencing symptoms of stress and burnout. Astralis Group and everyone on the team have tried a lot of different things in order to help, but after talking with Kasper Hvidt and my own doctor, we have concluded that unfortunately, I will have to go on sick leave.

Po mém dlouhodobém působení v týmu jsem začal pociťovat symptomy syndromu vyhoření a stresu. Všichni v Astralis a týmu obecně zkoušeli hodně věcí, aby mi pomohli, ale po domluvě s Kasperem Hvidtem (pozn. red. Ředitel sportovní sekce) a mým vlastním doktorem, jsme zjistili že si bohužel budu muset dát zdravotní pauzu, kvůli mé psychice.

Ohledně Xpy9xe se nikomu nepodařilo sehnat oficiální stanovisko. Je zřejmé že po testování Jonase “Lekr0” Olofssona z NiP má Astralis možnost narušit svou čistě dánskou sestavu, ale udržet pětku pohromadě. Nikomu ani není jasné proč, a na jak dlouho, tento dánský ostrostřelec odchází na lavičku. Spekulace dokonce i potvrzují jeho návrat až po jarním DreamHack Masters, jestli vůbec.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button