Novinky

Střípky informací k novému Spider-manovi od Sony

Jak asi všichni moc dobře víte, na podzim se dočkáme pokračování velmi úspěšné hry Marvel´s Spider-man od SONY. Tentokrát půjde o standalone titul Miles Morales. Kreativní ředitel Brian Horton nám odkryl trošku víc informací z připravované exkluzivity pro playstation 5.

Již od začátku vývoje příběhu s Peterem Parkerem jsme věděli, že story linka s Milesem musí mít vlastní herní titul. Chceme hráčům přiblížit jeho multikulturní backstory, kompletně nový příběh, další nepřátele a unikátní questy. Toto vše v již dobře známém herním prostředí města New York city. Hra se bude odehrávat v zimě asi rok po událostech první hry. Je chvíli před svátky a válka mezi energetickými společnostmi a high-tech armádou právě vypukla. Uprostřed toho všeho se ocitne Miles Morales.

Abyste měli určitou představu o velikosti tohoto standalone můžete jej srovnat s Uncharted: The Lost Legacy. Bude se jednat o srdceryvné a důležité rozšíření příběhu. Dále by měla hra, jako jedna z prvních prezentovat skutečnou sílu nové konzole od Playstationu. Stejně tak jako oznámený Ratchet by i zde měly být buďto instantní nebo žádné loadingy, Ray-tracing, 3D audio a plně využitý bude také nový controller. Všechy charaktery byly skenovány pomocí 4D technologie pro dosažení ještě realističtějšího provedení hry.

“Mnoho z vás se také ptá co je s Peterem. Zda je v pořádku a jak se mu daří po událostech první hry. Můžeme vás ujistit, že Peter je v absolutním pořádku. Máme ještě toho spoustu co říci k Peterovi příběhu. Nyní ale je spotlight pro Milese. Považujeme jeho linku za kritickou pro rozšíření tohoto universa”. Pronesl ředitel hry Horton.

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button