NovinkyPCPS4PS5

F.I.S.T., metroidvania o králíkovi s robotickou tlapu, zná datum vydání i svou cenu

Hra F.I.S.T: Forged in Shadow Torch bude vypuštěna na PS4 a PS5 už 7. září 2021 a to za 29,99 dolarů (cca 650 Kč).  Už nyní je také možné si hru zakoupit s 10% slevou na PS Store. Jedná se o akční hru plnou kvalitního soubojového systému, skákání a samozřejmě pořádných výzev. Vývojářem je studio TiGames a vydavatel je bilibili.

Před šesti lety do tohoto světa vtrhla strojní legie a kolonizovala celé Torch City, které původně obývala zvířata. Rayton, bývalý voják a rebel, žil od té doby v ústraní. Jeho přítel je ale zatčen a tak se Rayton vrací do akce, aby jej zachránil. Dostane se tak do boje mezi mafií, rebely a samotnou legií.

Hra nabízí celý svět ve stylu metroidvanie, ve kterém je dostupná spousta různých oblastí. Získávejte různé odměny nejen z bojů, ale i z hlavolamů nebo průzkumem všemožných tunelů. Hra se opírá o zajímavý bojový systém, ve kterém budete ovládat ocelovou pěst a bič. Mezi těmito zbraněmi budete moci různě přepínat, ať získáváte nad nepřáteli co nejvíce navrch. Navíc každý herní boss je jiný, takže hra vám slibuje kvalitní herní zážitek. Hra zatím vypadá velmi jednoduše, ale určitě to tak nebude, jak se snad přesvědčíme při hraní. Kdy se F.I.S.T. dostane i na PC, zatím není jisté.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button