MobileNovinkyPC

Dead by daylight Tome VI a nový Grafický update| Novinka

Dead by Daylight Tome VI: Divergence umožňuje hráčům ponořit se hlouběji do lore této hororové multiplayerové hry. V šestém tome se můžete dozvědět více o Sally Smithson, kterou znáte spíše jako Nurse, o Yui Kimura, která se přidala do hry v DLC Cursed Legacy, a o postavě známé jako Observer. To ale není vše, do hry také přijde docela velký grafický update.

Dead by Daylight Tome VI: Divergence

V Dead by Daylight Tome VI se do hry přidá tajemný Observer, který hráčům skrze záhadný stroj jménem “Auris” umožní nahlédnout do minulosti. Konkrétně do minulosti těch, co vstoupili do Mlhy a ocitli se v říši Entity. Hráči si budou dohromady skládat kousky skládačky a mohou se pokusit zjistit, kdo je Observer a jaká je jeho úloha v říši Entity.

Nová grafika

Nový grafický update vylepšuje osvětlení, textury a detaily na mapách Crotus Prenn Asylum (Nurse) a její variaci Father Campbell’s Chaple (Clown) a na mapě Gideon Meat Plant (Pig). Změn se nedočkají jen mapy, ale i killeři Clown a Nurse, kteří teď budou mít updatovaný character model. Ve videu dole jsou názorné ukázky z těchto reworků, kde jsou názorně zachyceny pohledy “před” a “po” grafickém updatu.

O hře Dead by Daylight

Dead by daylight je asymetrická multiplayerová online hororová hra, ve které je cílem survivorů opravit generátory a utéct před killerem. Ten se snaží přeživší napíchnout na hooky a obětovat je tak prastaré entitě.

O Dead by Daylight jsme naposledy psali v souvislosti s posledním Q&A developerů, ve kterém padl rework perku “decisive strike” a “object of obsession“. Jako poslední do hry přibyl v DLC “A Binding of a Kin” killer s názvem “The Twins”, se kterými přišla přeživší “Élodie Rakoto”.

Nový tome se odemkne už zítra, 10.2. (OPRAVIT, POKUD SE BUDE VYDÁVAT POZDĚJI). Dead by Daylight si můžete zahrát na PC, PS4, PS5, Xbox X, Xbox One a Nintendu Switch. Můžete také vyzkoušet mobilní verzi této hry.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button