MAGlajzNovinkyTéma dne

MAGlajz | #4. týden

Už jsme tady zas. Týden utekl jako voda a zas čteš další díl pravidelné rubriky MAGlajz. Máme toho dneska před sebou docela dost. Tentokrát to je velká část herních updatů, nějaké úniky nebo odložení releasu. Takže, máme to? Čteme to? Chceme to? Ready to go.

Sea of Thieves nám vstoupí do první sezóny

Začínáme slušným bangerem. Prakticky hra považována za mrtvou, Sea of Thieves, věřte tomu nebo ne, dostává pořád nějaký ten vývojářský support. A protože koncept season a battlepassů jednoduše funguje, není divu, že se i tohle pirátské dobrodružství dočká své obdoby. Hra jako taková obdržela velký progression systém, samozřejmě plunder pass a 100 tierů do něj a další exkluzivky k odemčení. YaRrr!

GTA po vzoru Red Dead Redemption 2

Kdo četl poslední MAGlajz má jednak můj vřelý obdiv za jediného čtenáře a taky ví, že RDR2 mělo limitku v podobě double XP a money boostu. Teď to čeká i hráče GTA Online. Poslední update, který byl vydán přidává jak double cash tak double XP. Pokud patříte mezi ty, kteří se bojí vody ale v GTA vám nevadí tak za explore mořského světa a objevení 10 hidden objektů dostanete payout ve výši 100k$. Do hry byl taky přidán nový truck

Vyšlo nám Medium

Hororovka od polských bratrů před pár dny spatřila světlo světa. Já osobně nejsem úplně typ člověka co by si dobrovolně zvyšoval heart rate a chtěl by zkoumat nějaké mysterious záhady, můj největší odvar je tak Scary Movie. Ale pro všechny z vás, které Medium už pohltilo mám pro vás trošku zajímavější video. Obsahuje 9 faktů, které jste o hře možná netušili.

Xbox nám kopíruje MAGlajz

Xbox vydal video ve kterém shrnuje co se u nich za poslední dobu odehrálo a hráči by to měli vědět. Hele jakoby…Phile peněženku máš nadutou ale MAGlajz jsem si vymyslel dříve takže o co tady jde? Každopádně připomněli nám, že vyšel poslední díl Hitmana, že Game Pass rozšířil Control nebo Desperados III, samozřejmě nezapomněli na tituly, které můžete předobjednat jako Monster Energy Supercross 4 nebo příchod Terminátora do Fortnite. Jako hezký ale byli jsme tu dřív.

Cyberpunk 2077 plodí jeden opravný patch za druhým

Here we go again. Já vím, že Cyberpunk na vás teď lítá z každé strany. Posledně jsem otevřel ledničku a říkám vám, že na mě křičel Reeves ALE! Poslední prohlášení CD Projektu nebyla jen snůška keců. Skutečně makají na plné obrátky a proto vyšel první velký opravný patch. Na konzolích měl velikost nějakých 17GB, Steam dostal pecku v podobě 7GB a GoG zbylých 1,1 GB. Musíme tady ale poznamenat, že to asi není úplně tak funkční. V redakci se nám stalo, že po instalaci nového patche se během hraní nešlo dostat dál, jelikož story driven telefonát, který se měl spustit se nespustil. Takže…snad příště.

FallGuys přinese další sezónu.

FallGuys pamatujeme si ještě? Ne? Takový ten Takeshi Castle battle royale s fazolkama. Lepší? No, tak hra se dostala do nějaké sezóny 3,5. Hele ať už to znamená cokoliv tak do hry dorazí nové mapy, až 40 variací pro již existující mapy, něco čemu říkají Fall Feed a spousta kostýmků. Takže pokud jste hru smazali pro chybějící content, možná to je worth to try?

AC Valhalla představí dva nové soundtracky

Vikingské dobrodružství z pohledu asasínů už máme za sebou. Support ale nekončí a proto brzy dostaneme možnost poslechnout si dva nové soundtrack sety. Na nich pracují Jesper Kyd a Sarah Schachner. Celkem bychom se měli dočkat až 61 nových tracků. To vše je k dispozici na Spotify a to už od 29.ledna!

Halo Infinite na podzim tohoto roku?

Po absolutní tragédii při zveřejnění gameplay záběrů z Halo Infinite jsme se dočkali odsunutí vydání největší Xbox exkluzivky. Toho bychom se možná mohli dočkat už na podzim letošního roku! Comunnity Director Brian Jarrard se na redditu trošku vyzpovídal a oznámil, že i když prozatím není v plánu žádná masivnější ukázka gameplaye, mohli bychom se každý měsíc dočkat nějakých pravidelných novinek. Taky zmínil, že momentálně jejich main focus je na sandbox gameplay. Tak uvidíme, jestli ze Series X/S vymačkají opravdu maximum.

Odsunuli nám Gluma

Není to tak dávno co jsme přinášeli novinky ohledně Golluma. Tentokrát to ale není tak veselá zpráva. E-mail, který rozeslalo PR oddělení Dead Good uvádí, že došlo k oficiálnímu uzavření spolupráce mezi Daedalic Entertainment a NACON. Ti byli zároveň oznámeni jako co-publisher. Součástí tohoto e-mailu byla i zpráva o odložení releasu Golluma až na rok 2022.

Známe délku Witcher movie

Boom, který si okolo sebe vytvořil release seriálu Witcher během roku 2019 byl enormní. Zarytí fanoušci hledali na každičkém záběru co nejvíc detailů, které jsou špatně, vytýkali se nesmyslné předělávky scén z knih a samozřejmě obsazení..no vedle seriálu víme, že bude vydána tuna dalšího Witcher obsahu. Ten nejžhavější je asi animovaný film The Witcher: Nightmare of the Wolf. Netflix totiž nedávno oficiálně zveřejnil délku filmu. A nebude to žádný kraťas, můžeme se těšit na hodinu a půl zaklínačské zábavy. Filmu bychom se mohli dočkat už během letošního roku.

Konzolová verze Stellaris dostává novou expanzi

Stellaris můžeme s jistotou zařadit mezi ty kvalitní vesmírné strategie. Proto se v roce 2019 dočkali i hráči na konzolích a obdrželi konzolový port téhle vesmírné akce. Nyní jsme dostali i release trailer k poslední expanzi s názvem MegaCorp. Budem vytvářet plateny, kupovat galaxie, buildit extrémně přehnané megastruktury a další. Hele jestli vám tohle expanzi neprodalo, zkuste video níže.

No a to by tak nějak bylo vše. Hele během posledního týdne se nám toho objevila fůra. Chtěli jsme vám tady naservírovat asi to nejzajímavější co tak na první pohled vypadá. V každém případě, díky za vaší stálou přízeň a za týden zas čáu.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button