NovinkyPC

Dragon Age 4 – výkonný producent si s námi hraje

Je třeba představovat studio BioWare a sérii Dragon Age? Ano… Můžeme tu týdny, měsíce i roky spekulovat o tom, co se s tím studiem stalo a kdy bylo lepší (já říkám, že dřív). Ale vůbec nic to nemění na věci, že si všichni (dámy odpustí) stříkáme do kalhot při zmínění pokračování série Dragon Age! A co se nestalo? Výkonný producent Christian Dailey nám na svém Twitteru předhodil nový koncept ke hře.

Z toho pro nás geeky, knihomoly a “forever alone guys” vychází k**va hodně otázek. Hlavní je… Kdo to sakra je? Kde je? Na co střílí? A proč jsou sakra všude vznášející se šutry? Osobně doufám, že skuteční hnidopichové série Dragon Age nám zde napoví… Třeba rozpoznání helmy, struktur v pozadí, nebo jiného malicherného detailu.

Jako fanouška veškerého umění mě ale zaráží jedna věc. Přestože Dailey sdílel tento příspěvek, jeho předchůdci Mark Darrah, společně s Casey Hudsonem opustili BioWare v prosinci 2020. Mark sice již nepracuje pro BioWare, ale rozhodně se k němu neobrátil zády!

Neunikl vám náš článek o traileru?

MikeGuitarize

MikeGuitarze je hlavně špatný muzikant, beznadějný producent, netalentovaný skladatel, zlá osoba a ještě mnohem horší hráč. Avšak za nic se bohužel nestydí... Jeho plky a snahu o umění můžete sledovat na Twitchi, FB, nebo Instagramu. Taky somruje o kačky na nové CD na Patreonu. Toss a coin to you Mike! Jediný co má k plusu je jeho andělská krása ;-)

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button