NovinkyPC

SCUM: Maneater je tady!


SCUM: Maneater? Really? Co že to vlastně je? Ehm, no název update. Update, který je stejně tak šílený jako samotní tvůrci hry. A jaké? No přece: SCUM, survival hry která překonala všechna očekavávání hráčů, ale i herních kritiků. Hry která přišla s unikátními technologiemi, funkčními zombies, brutálně propracovaným systémem metabolismu člověka atd.

Tahle hra prostě dosahuje top příček ve všech ohledech a i přesto, jí dodnes byla vyčítána jedna věc… stavba bází. Je to vlastně docela vtipné. DayZ nám slibovalo stavbu bází x let, tak samo i jiné mechaniky (jako zombie které neprojdou zdí atd.). a i přesto se dočkalo chvály za super práci. Dočká se jí nakonec i SCUM? Nu od nás rozhodně ano, ale to se dočtete až v naší recenzi, která vyjde ještě tento týden.

Teď se ale vraťme k update, ten jak už jste asi pochopili přináší do hry stavbu opevnění a každý hráč si tak může vytvořit svoji vlastní pevnost. Tahle funkce ve hře ani původně neměla být, Gamepires a Croteam si stáli za tím, že by to negativně ovlivnilo hratelnost, ale když po vás hráči něco chtějí, prostě jim vyhovíte. A tak se i stalo. Připravte se tedy na první verzi staveb, kdy můžete stavět kdekoliv jen ne ve městech a bránit se tak hordám zombií, ale i hráčů, kteří stojí o vaše auta, čtyřkolky, zbraně a jiné suroviny včetně vašich tělních tekutin…

Aby to však nebylo málo studio si řeklo, že update udělá ještě větší a tak přidalo i dlouho očekávanou možnost hrát za ženskou postavu, vlasy, vousy, elektřinu, mise a jiné vychytávky. Ano je toho opravdu hodně a nebudeme lhát, když řekneme že nás pobaví i proslulý systém “slideru” pro zvětšení specifických ženských “partií“. A nebylo by to studio Gamepires, kdyby nám to vše nepodalo skrz unikátní videoupdate. Enjoy!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button