NovinkyPCPS4Xbox One

Metal Gear Solid 5 už nebude brzy možné hrát online na starších konzolích

Na oficiálních stránkách společnosti Konami se objevila informace o tom, že online servery hry Metal Gear Solid 5: Phantom Pain budou vypnuty. Ale nemusíte se bát. Ještě nějakou dobu poběží a navíc se to týká pouze serverů pro Xbox 360 a PlayStation 3. Na stránce Konami je i vysvětleno, jak přesně ukončení podpory serverů proběhne. Dočkáme se ho naštěstí až v průběhu příštího roku.

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain pomalu zmizí i z prodeje

Společnost začne hru stahovat z trhu postupně. Od 30. listopadu skončí prodej všech DLC pro online režim. Od 1. března příštího roku zase budou postupně stahovány z obchodů tituly na konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Konečné ukončení serverů proběhne 1. května 2022

Na zmíněných konzolích už tedy hráčům zůstane pouze single player. Ale hráči na PlayStationu 4, Xboxu One a PC se nemusí ničeho bát. Pro ně se s podporou online serverů nic nemění. Takže pařte, užívejte a hrajte, dokud je čas.

Snake se s námi částečně loučí, ale na každém konci je pěkné, že něco nového zase začíná. Temné RPG Thymesia už má své datum vydání.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button