NovinkyPC

Baldur’s Gate 3: Jaké změny přišli s novým patchem?

Nedávno vyšel třetí patch pro Baldur’s Gate 3, který je nyní dostupný ve formě Early Access. Tvůrci naslouchají hráčskému feedbacku a patch je jejich odpovědí. Co se tedy mění? Jednou ze změn je, že společníci budou nyní tolerantnější a silně budou reagovat na věci, na které mají pevný názor a vaše činy mu budou odporovat. Dalším upraveným aspektem je hod kostkou. Pokud selžete v hodu na fatálně, máte nyní šanci kostku přehodit. Jednou z nejvíce vítaných změn, je zautomatizování skoku přes vodu vašich společníků. Již nebude nutné, aby jste se zabývali každým skokem vy sami, ale společník je konečně schopný se toho ujmout sám. Další skvělou změnou je, že nyní dostanete zkušenosti i za mírové řešení situací a nejen za boj. To mě jako odpůrce bojů vyhovuje. Není to o tom, že bych se bála, jen to většinou dopadne tak, že zemře celá družina a potažmo i já. Jo strategie není moje silná stránka. Patch obsahuje mnoho další oprav a změn, celkový výpis samozřejmě naleznete na oficiálních stránkách. Je bezva, že vývojáři naslouchají fanouškům Baldur’s Gate 3, to se dnes bohužel tak často nevidí. Jo a další patch už je v plánu, takže vzhůru do hraní, aby měli tvůrci dost feedbacku.

Pokud vás zajímá, co si o hře myslí naše redakce, mrkněte na článek Ghosta, který si Early Access vyzkoušel na vlastní kůži.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button