NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Halo Infinite odtajnilo něco málo z připravované kampaně

Datum vydání nejnovější dílu ze série Halo je už na dosah. Poslední díl s podtitulem Infinity má datum vydání stanovený na 8. prosince 2021, ale kampaň je stále velkým tajemstvím. Tedy až do dneška. V novém videu se podíváme na několik podrobností o co by mělo v novém akčním nářezu jít. Tak se pohodlně usaďte a jdeme na to.

Příběhově se Halo Infinity přesouvá za díl Halo 5. Příběh se bude odehrávat v budoucnosti, kde hlavní hrdina a neskutečný týpek Master Chef bojuje proti skupině Covenantů. Ale s tím rozdílem, že si to s nima rozdá v otevřeném světě. Hratelně se hra dá srovnat s předešlými díly s tím rozdílem, že UI je znatelně vylepšená a také na nás čeká i rozšířený arzenál bouchaček. To vždycky rádi slyšíme, ikdyž numero uno pro většinu z nás navždy zůstane slavná BFG 9000. Dalším vylepšením je určitě grapling hook, který nám nejen pomůže v rychlejším pohybu, ale také sebere i nějaký ten předmět, který se nám ve hře bude hodit.

V otevřeném světě bude samozřejmě více možností, jak travit herní čas. Ničit nepřátelské základny, osvobozovat vězne nebo pokud vás začne štvát pohyb po svých, tak si přivoláte nějaký to brmbátko.

Skalní fanoušky hry musím ale zklamat. Cortana se na nás vybodla a zdrhla. Zmizla, ale to nevadí. Přijde jiná a poradí. A budeme ji potřebovat. Ve hře na nás totiž čeká i mnoho nových nepřátel, které nejde sejmout jen tak headshotem. Čekají na nás skimmeři, sadistický lovec Jega ‘Rdomnai a ještě jedna tajemná potvora, která se zatím schovává ve stínech. Na její odhalení si musíme počkat.

A na čem že budeme moci pařit?

No asi nikoho nepřekvapí, že hru si dosyta užijí hráči na PC a samozřejmě vlastníci konzolí Xbox One a Xbox Series X/S. Multiplayer bude zcela zdarma, ale kampaň už bude stát nějaké ty prašulky. Nebo se k ní můžete třeba dostat prostřednictvím Xbox Game Pass.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button