Google StadiaNintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Olympic Games Tokyo 2020 – Rekordy čekají na zlomení

Tak a je to venku. Videohra z prostředí letních olympijských her je už k mání. Oficiální vydání proběhlo 22. června a zahrát si ji můžeme na PC, PlayStationu 4, Xboxu One, Nintendu Switch a Google Stadii. Olympic Games Tokyo 2020 nabízí atletiku, fotbal, plavání nebo třeba box. Každý si tu najde svůj oblíbený sport, tak směle do toho.

Olympic Games Tokyo dřív než v reálu

Olympijské hry v Tokiu měly proběhnout již minulý rok, ale asi je vám jasné, kvůli čemu se tento sportovní svátek neuskutečnil. A tak se ho dočkáme až letos. Než však začne skutečná olympiáda, můžeme si natrénovat fandění a našponovat nervy v této oficiálně licencované hře přímo od olympijského výboru.

Dohromady si můžeme ve hře vyzkoušet 18 disciplín, buď sami, nebo se svojí rodinou z pohodlí gauče, případně vyzkoušet multiplayer v režimu 2 až 8 hráčů.

Aby hra nebyla příliš jednotvárná, můžete si ve hře vytvořit i vlastního avatara, který může být řádně šílený. Můžete například získat zlatou medaili v plavání jako pirát nebo třeba vyboxovat první místo v kostýmu astronauta. Docela se těším na bláznivé kreace, které hráči vytvoří.

Digitální olympiáda v Tokiu už určitě plní obrazovky a monitory hráčů různě po celém světě, ale ještě jedno překvapení se událo. Hra Cyberpunk, která byla stažena z PlayStation Store kvůli svým nedostatkům, je zpátky v prodeji.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button