NovinkyPC

Fall Guys: Ultimate Knockout zasáhla invaze cheaterů

A my si říkáme vážně? Vážně mají někteří jedinci tu potřebu podvádět ve hře ala Takeshiho hrad? To už vám nic není svaté? Fall Guys: Ultimate Knockout je velkým hitem a vysoce úspěšnou hrou vydavatele Devolver Digital pro něž šlo o největší launch v historii společnosti a tak o to více zamrzí co se právě děje.

Fall Guys je aktuálně dokonce populárnější než Call of Duty: Modern Warfare, GTA5, League of Legends, Fortnite, Minecraft a další hry na Twitchi! Jejich sledovanost převyšuje neskutečnými čísly a tak není divu, že se na něj otočili i oči těch bastardů jenž kazí každou online hru. Ano mluvíme o cheaterech na které si hráči stěžují na Twitteru, Redditu, Steamu a všude kam se vlastně člověk podívá.

https://youtube.com/watch?v=iYcNKiIjnV0

Bohužel aktuálně není známo jaký anticheat hra využívá a tak je dost pravděpodobné, že dokonce žádný nemá. Studio Mediatonic naštěstí o problémech ví a prohlásilo, že usilovně pracuje na nápravě a tak se snad brzy dočkáme férového zápasení, protože Fall Guys: Ultimate Knockout je opravdu neskutečně zábavnou hrou!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button