NovinkyPC

Druhá sezóna přichází pro Zombie Army 4

Pokud nepatříte mezi skalní fanoušky Zombie Army 4 asi kolem vás titul jen proletěl aniž byste to zaznamenali. Možná to je ale škoda. Nejedná se o nijak závratně AAA hru ale na vyblbnutí s kamarády proti hordám zombíků to může být docela funny. A nyní je k tomu super příležitost! Hra přichází do své druhé sezóny, která navíc přinese i novou příběhovou kampaň!

Tuna lootu a ještě větší porce zombies! To je recept na úspěch?

I přestože hlavní záporák původní hry byl dle všeho poražen, zombies nejsou zrovna v chill náladě a proto se jich objevuje čím dál více. Jelikož se navíc ztratil výzkumný tým je na vás abyste zjistili co za tím vězí. Celé toto rozšíření nabízí kooperaci až pro 4 hráče. Dále přibude nová lokace, spousta nových collectibles, achievementů a těchto serepetiček.

Takže pokud máte jednoduše pocit, že vaše steam knihovna nenabízí nic k zahrání, nebo prostě a jednoduše během lockdownu nemáte co hrát, seberte další 4 kamarády a vydejte se do dalšího světa zombies!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button