NovinkyPCXbox Series X

Conan Exiles vydává nový update Age Of War

Funcom před pár dny konečně vydal nejnovější rozšíření jménem Age of War pro svou vysoce populární survival hru Conan Exiles.

Update nám tak přináší to, co vždy – více možností a obsahu. Pokud jste o tom ještě nečetli, Age of War je zcela bezplatnou aktualizací hry plnou funkcí, doplněnou o nový Battle Pass, který je doslova nabitý novými kosmetickými předměty. O to více vás pravděpodobně překvapí, že nejnovější update je pouze první částí z několika. Ano je to tak, Age of War bude postupně doplňováno o několik dalších updatů skrz naskrz rokem 2023!

Díky updatu si tak budete moci na své štíty a vlajky umístit vlastní emblémy. Můžete ale i hledat poklady a zároveň si užívat vylepšených systémů pro staminu, nových bojových mechanik i nepřátel. Boj o vaše životy v Conan Exiles by tak měl nabrat úplně nový směr. Alespoň to tedy tvrdí tvůrci v nejnovějším traileru o vydání. Jesttli to tak je, budete muset zjistit sami přímo ve hře!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button