NovinkyPC

Projekt Zlatý Nekker bude nová zaklínačská karetní hra

Gwent Witcher Card game bude mít vlastní spin-off. Podle IGN bude projekt Zlatý Nekker
(v originále Project Golden Nekker) novým strhujícím zážitkem pro jednoho hráče, který bude vycházet ze známé karetní hry. Nejdůležitější zpráva ale je, že se nová hra nebude podobat jinému samostatnému projektu. Mám na mysli Thronebreaker: A Witcher Tale, který vyšel v roce 2018. Zlatý Nekker tak bude single-playerová hra, pravděpodobně postavená na zajímavém příběhu, hádankách a nějaké úplně nové verzi Gwentu. Hra se má zaměřit především na hráče, kteří nemají rádi kompetitivní multiplayer.

Bohužel zatím nevíme nic bližšího. Vladimir Tortsov (vedoucí Gwent Witcher Card Game) zatím pouze fanoušky provokoval v různých živých rozhovorech. Nedávno byl ale odhalen koncept s titulárním obrázkem zlatého nekkera. K nim postupně přibyl i skelligský válečník, ohnivý elementál, tržiště, knihovna a překvapivě i něco co se dá nazvat živoucí ohnivou lebkou. Nevíme jak bude hra vypadat, nevíme kdy vyjde, ale šeptanda zní, že bychom se mohly dočkat nového karetního dobrodružství někdy kolem října 2022.

Jak se těšíte na novou hru ze světa zaklínače a jaký si myslíte, že bude příběh? Přece jenom, když už víme, že to není event, tak by to mohla být nějaká legendární příšera, třeba i nekkeří královna? Kdo ví jak se tyhle malé bestie rodí.

Zdroj
Foto: CD Projekt Red

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button