NovinkyPC

Jet Kave Adventure: Šílená doba kamenná

Už od příštího týdne budeme mít možnost si na Steamu pořídit bláznivou plošinovku Jet Kave Adventure. Seznamte se v Kavem, jeskynním mužem. Na začátku svého dobrodružství je Kave naneštěstí v zajetí jiného kmene. Pak se na něj ale usměje štěstí v podobě jetpacku spadlého z nebe. To samozřejmě přináší Kaveovi nové možnosti. Nyní hravě uteče svým věznitelům a může prozkoumávat krásy svého okolí. Některým z nás by tohle úplně stačilo ke štěstí, ale vývojáři naštěstí ví, že jsme menšina. Pro tu většinu, kterou by taková hra nudila, jsou tu nepřátelé.

Největším tahákem je samozřejmě samotný jetpack, který ale prý nebude tak jednoduché ovládnout. To víte Kave je jeskynní muž, a tak je trochu neohrabaný. Ve hře na nás čeká nespočet plošin a jam, k přelétnutí, takže bude spousta příležitostí, jak cvičit. Stylem a hratelností to hodně připomíná Raymana, a to byla hodně zábavná hra. Myslím, že tvůrci mají dobře nakročeno. Naštěstí nemusíme hádat, protože na Steamu je dostupné demo. Taky vám chybí ty starý dobrý časy, kdy téměř každá hra měla hratelné demo? Mě rozhodně jo. Jet Kave Adventure vypadá jako bláznivá plošinovka a taky pravděpodobně bude. Což je podle mě skvělé, takových se v poslední době už moc nedělá.

Už jste dočetli? Nebojte máme pro vás toho víc. Mrkněte se třeba jak se daří cheaterům v CS:GO. Nebo nás chcete blíže poznat, přesně k tomuhle účelu píšeme sérii Meet the Team.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button